amber sun Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Har kjøpt aspargeskjele, og skal lage en forrett med bl.a. asparges til en fest i helgen. Jeg har gjort det før, da lånte jeg aspargeskjele, men nå husker jeg ikke koketid. Noen som har vet? Hvor mye vann? Skal det dekke en del av stilkene, eller kun under risten i kjelen (sånn at det dampkokes)? Skal de kokes sånn 7-10min alt etter tykkelse, tro? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Kok den til den løsner fra benene! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 26. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2004 Kok den til den løsner fra benene! Jadda, særlig. *rister på hodet* Har du ingen bedre forslag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest http://www.gladimat.no/GladiMat/98/mat98-03/asparges.htm Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 http://www.gladimat.no/GladiMat/98/mat98-03/asparges.htm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Jadda, særlig. *rister på hodet* Har du ingen bedre forslag? Bombesikkert, da er de garantert ferdig! Kan du ikke smake på dem underveis? Det gjør jeg når jeg koker spagetti. De må jo ikke koke for lenge - sånn er det vel med asparges også, jeg tror jeg skulle ha klart den altså. Skal jeg komme å hjelpe deg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 26. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2004 http://www.gladimat.no/GladiMat/98/mat98-03/asparges.htm Tusen takk! Gleder meg til å lage maten...elsker å lage middag! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 26. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2004 Bombesikkert, da er de garantert ferdig! Kan du ikke smake på dem underveis? Det gjør jeg når jeg koker spagetti. De må jo ikke koke for lenge - sånn er det vel med asparges også, jeg tror jeg skulle ha klart den altså. Skal jeg komme å hjelpe deg? Bare kom du, det er alltid hyggelig å lage mat sammen Nå fikk jeg svar lengre oppe også, så nå er det bare å sette igang. Jeg husker de ble helt mmmmm sist jeg laget dem...men det er et par år siden. Nå blir det oftere, jeg har bare ventet på aspargeskjelen... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Bare kom du, det er alltid hyggelig å lage mat sammen Nå fikk jeg svar lengre oppe også, så nå er det bare å sette igang. Jeg husker de ble helt mmmmm sist jeg laget dem...men det er et par år siden. Nå blir det oftere, jeg har bare ventet på aspargeskjelen... Jeg er ikke så glà i for mye grønnfor. Satige biffer, kokt/pannert fisk er godt. Men alt går ned altså. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830289 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 26. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2004 Jeg er ikke så glà i for mye grønnfor. Satige biffer, kokt/pannert fisk er godt. Men alt går ned altså. Aspargesene blir servert i spekeskinke og med parmesanost... Deretter blir det mindre kaninfor, reinsdyrgryte med baconost - den gjorde stor lykke på lavvofesten da jeg rundet 30. På tross av mye forrett den kvelden, ble gryta rimelig tom 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Aspargesene blir servert i spekeskinke og med parmesanost... Deretter blir det mindre kaninfor, reinsdyrgryte med baconost - den gjorde stor lykke på lavvofesten da jeg rundet 30. På tross av mye forrett den kvelden, ble gryta rimelig tom Nå ble det bedre, når og hvor er neste bordsetting?;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 26. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2004 Nå ble det bedre, når og hvor er neste bordsetting?;-) Lørdag kveld - ikke langt fra havet ved vestlandets vakre kyst 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Lørdag kveld - ikke langt fra havet ved vestlandets vakre kyst Jeg er oppvokst på vestlandet, men er fra - og bor i midtnorge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830321 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 26. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 26. januar 2004 Jeg er oppvokst på vestlandet, men er fra - og bor i midtnorge. Jeg nyter sjøluften, lyden av havet og bølgeskvulp når jeg går langs stranden... Etter over 7 år på østlandet er det så herlig å være tilbake! Jeg tror at når man er oppvokst ved sjøen, ligger lufta og lyden av rolig sjø i en som en lidenskap. Gleder meg til late sommerdager ved stranda...(håper bare været holder ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830340 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 26. januar 2004 Del Skrevet 26. januar 2004 Jeg nyter sjøluften, lyden av havet og bølgeskvulp når jeg går langs stranden... Etter over 7 år på østlandet er det så herlig å være tilbake! Jeg tror at når man er oppvokst ved sjøen, ligger lufta og lyden av rolig sjø i en som en lidenskap. Gleder meg til late sommerdager ved stranda...(håper bare været holder ) Jeg har sjø på alle kanter. Har havna på ei øy lengre ut i havgapet enn du klarer å forestille deg:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830375 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.