Gå til innhold

Koketid asparges


Anbefalte innlegg

Har kjøpt aspargeskjele, og skal lage en forrett med bl.a. asparges til en fest i helgen.

Jeg har gjort det før, da lånte jeg aspargeskjele, men nå husker jeg ikke koketid.

Noen som har vet? Hvor mye vann? Skal det dekke en del av stilkene, eller kun under risten i kjelen (sånn at det dampkokes)?

Skal de kokes sånn 7-10min alt etter tykkelse, tro?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jadda, særlig.

*rister på hodet*

Har du ingen bedre forslag?

:)

Bombesikkert, da er de garantert ferdig! Kan du ikke smake på dem underveis? Det gjør jeg når jeg koker spagetti. De må jo ikke koke for lenge - sånn er det vel med asparges også, jeg tror jeg skulle ha klart den altså.

Skal jeg komme å hjelpe deg?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830266
Del på andre sider

Annonse

Bombesikkert, da er de garantert ferdig! Kan du ikke smake på dem underveis? Det gjør jeg når jeg koker spagetti. De må jo ikke koke for lenge - sånn er det vel med asparges også, jeg tror jeg skulle ha klart den altså.

Skal jeg komme å hjelpe deg?

Bare kom du, det er alltid hyggelig å lage mat sammen :)

Nå fikk jeg svar lengre oppe også, så nå er det bare å sette igang.

Jeg husker de ble helt mmmmm sist jeg laget dem...men det er et par år siden.

Nå blir det oftere, jeg har bare ventet på aspargeskjelen...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830275
Del på andre sider

Bare kom du, det er alltid hyggelig å lage mat sammen :)

Nå fikk jeg svar lengre oppe også, så nå er det bare å sette igang.

Jeg husker de ble helt mmmmm sist jeg laget dem...men det er et par år siden.

Nå blir det oftere, jeg har bare ventet på aspargeskjelen...

Jeg er ikke så glà i for mye grønnfor. Satige biffer, kokt/pannert fisk er godt. Men alt går ned altså.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830289
Del på andre sider

Jeg er ikke så glà i for mye grønnfor. Satige biffer, kokt/pannert fisk er godt. Men alt går ned altså.

Aspargesene blir servert i spekeskinke og med parmesanost...

Deretter blir det mindre kaninfor, reinsdyrgryte med baconost - den gjorde stor lykke på lavvofesten da jeg rundet 30. På tross av mye forrett den kvelden, ble gryta rimelig tom :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830302
Del på andre sider

Aspargesene blir servert i spekeskinke og med parmesanost...

Deretter blir det mindre kaninfor, reinsdyrgryte med baconost - den gjorde stor lykke på lavvofesten da jeg rundet 30. På tross av mye forrett den kvelden, ble gryta rimelig tom :)

Nå ble det bedre, når og hvor er neste bordsetting?;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830306
Del på andre sider

Jeg er oppvokst på vestlandet, men er fra - og bor i midtnorge.

Jeg nyter sjøluften, lyden av havet og bølgeskvulp når jeg går langs stranden...

Etter over 7 år på østlandet er det så herlig å være tilbake! :)

Jeg tror at når man er oppvokst ved sjøen, ligger lufta og lyden av rolig sjø i en som en lidenskap.

Gleder meg til late sommerdager ved stranda...(håper bare været holder ;) )

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830340
Del på andre sider

Annonse

Jeg nyter sjøluften, lyden av havet og bølgeskvulp når jeg går langs stranden...

Etter over 7 år på østlandet er det så herlig å være tilbake! :)

Jeg tror at når man er oppvokst ved sjøen, ligger lufta og lyden av rolig sjø i en som en lidenskap.

Gleder meg til late sommerdager ved stranda...(håper bare været holder ;) )

Jeg har sjø på alle kanter. Har havna på ei øy lengre ut i havgapet enn du klarer å forestille deg:-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/134244-koketid-asparges/#findComment-830375
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...