Gjest swix Skrevet 15. februar 2004 Skrevet 15. februar 2004 Kjøpte frosne og rensa kamskjell på butikken. Har også ei flaske hvitvin. Kjøpte det helt på impuls, har aldri laga noe sånt før. Hva kan jeg lage? Skjella ligger i frysen, så jeg kan få tak i det meste på butikken i morgen. 0 Siter
Vincent Skrevet 15. februar 2004 Skrevet 15. februar 2004 Endel tips her: http://www.nrk.no/mat/2756526.html 0 Siter
Gjest swix Skrevet 15. februar 2004 Skrevet 15. februar 2004 Endel tips her: http://www.nrk.no/mat/2756526.html Tusen takk. Du er en knupp, vincent 0 Siter
Scuba Skrevet 15. februar 2004 Skrevet 15. februar 2004 nekelt og greit: gratinerte kamskjell. Vi bruker skallet på kamskjellet og anretter det i: Legg ""kjøttet" i skjellet, hakk løk og pakrika i småbiter strø det over, og fyll skjellet med hollandaise saus, og topp det hele med ost. Gratiner dette i ovnen, veldig god og enkelt.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.