Excelsion Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 men kjøttdeig er da ikke verdens mest sunne kjøtt, når du først tok det som eksempel mener jeg. Steiker alt uten fett jeg. Absolutt alt.. Hverken olje eller smør.. 0 Siter
cecily Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 Steiker alt uten fett jeg. Absolutt alt.. Hverken olje eller smør.. men stekt mat i seg selv er mindre sunt enn kokt. faktisk. og skal en steke mat i ovnen, så bør en steke ved lavest mulig temperatur. 0 Siter
Gemini Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 men stekt mat i seg selv er mindre sunt enn kokt. faktisk. og skal en steke mat i ovnen, så bør en steke ved lavest mulig temperatur. Hvorfor er stekt (ikke brent!) mat i seg selv mer usunn enn kokt, forutsatt at man steker uten olje? 0 Siter
cecily Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 Hvorfor er stekt (ikke brent!) mat i seg selv mer usunn enn kokt, forutsatt at man steker uten olje? akkurat hvorfor er jeg ikke bombesikker på, men har lest det i flere bøker. synd at jeg har glemt ut hvorfor! men det er sant. overbeviser sikkert mange her nå. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 akkurat hvorfor er jeg ikke bombesikker på, men har lest det i flere bøker. synd at jeg har glemt ut hvorfor! men det er sant. overbeviser sikkert mange her nå. Er verst i teflonpanne fordi panna avgir en del kjemiske stoffer når det blir over 250 grader(tror det var det?) varm.. Da setter stoffene fra panna seg i maten og er kreftfremkallende (BOMBE) - som det meste annet vi får i oss... Stekte poteter er i hvert fall ikke bra. Skjer en kjemisk prosess i potetene, det fremkalles et nytt stoff som også er fremkallende. dette stoffet finnes også i potetgull, pommes frites og andre stekte/frityrkokte poteter.. Stekt mat i jernpanne er best, men da må man jo bruke litt fett.. Skal man være helt trygg så bør m,an kun spise økologiske grønnsaker råe! ; ) 0 Siter
cecily Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 Er verst i teflonpanne fordi panna avgir en del kjemiske stoffer når det blir over 250 grader(tror det var det?) varm.. Da setter stoffene fra panna seg i maten og er kreftfremkallende (BOMBE) - som det meste annet vi får i oss... Stekte poteter er i hvert fall ikke bra. Skjer en kjemisk prosess i potetene, det fremkalles et nytt stoff som også er fremkallende. dette stoffet finnes også i potetgull, pommes frites og andre stekte/frityrkokte poteter.. Stekt mat i jernpanne er best, men da må man jo bruke litt fett.. Skal man være helt trygg så bør m,an kun spise økologiske grønnsaker råe! ; ) skal man være helt trygg,så spiser man ikke noe, kun drikker vann. da er man sikker da. og i tillegg bor man i en jordhule og løper tre timer hver dag. blir egentlig helt sprø av alle tingene som er farlig og kreftfremkallende. ordtaket "spis gulrøtter mens det ennå er sunt" sier en hel del. 0 Siter
Gemini Skrevet 24. februar 2004 Skrevet 24. februar 2004 skal man være helt trygg,så spiser man ikke noe, kun drikker vann. da er man sikker da. og i tillegg bor man i en jordhule og løper tre timer hver dag. blir egentlig helt sprø av alle tingene som er farlig og kreftfremkallende. ordtaket "spis gulrøtter mens det ennå er sunt" sier en hel del. Hvis man kun drikker vann og ikke spiser noe er man kun sikker på en ting: At man får en langsom død... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.