Gå til innhold

emaljeskader


Gjest bekymret

Anbefalte innlegg

Gjest bekymret

Så på fjernsyn et innslag om etseskader pga hyppig brusdrikking. Fikk inntrykk av at det var kullsyren sin feil.

Selv drikker jeg aldri brus (det smaker bare søt guffe), men jeg drikker mye farris o.l. Ble derfor bekymret og lurer på om jeg får slike skader på emaljen av det også???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Erik Johannessen, Tannlege

Hei bekymret.

Dersom du holder deg til Farris og andre vann på flasker kan du la være å bekymre deg.

Det er ikke det som kalles kullsyre (CO2), men det at brusleskedrikke rett og slett er sure som gjør dem skadelige når de drikkes for hyppig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...