Gå til innhold

Eggerøre


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tror vel du må steke eggerøren på vanlig måte i pannen. Men det som er fint er å helle den ferdige eggerøren over i en fin form av noe slag, klemme den godt til, la den stå litt, velv den over på fat, og vips du har en flott eggerøre som folk kan forskyne seg av. Da slipper de å øse eggerøre ut av en skål.

Har hatt veldig suksess med dette i bl.a. Jello-ringen til Tupperware.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/165299-egger%C3%B8re/#findComment-1075386
Del på andre sider

Gjest camilla`n

Tror vel du må steke eggerøren på vanlig måte i pannen. Men det som er fint er å helle den ferdige eggerøren over i en fin form av noe slag, klemme den godt til, la den stå litt, velv den over på fat, og vips du har en flott eggerøre som folk kan forskyne seg av. Da slipper de å øse eggerøre ut av en skål.

Har hatt veldig suksess med dette i bl.a. Jello-ringen til Tupperware.

Har nemlig sett eggerøre i "brødform", men den har kanskej vært i pannen først ja.. Men takk for godt tips!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/165299-egger%C3%B8re/#findComment-1075506
Del på andre sider

Det går fint å lage i stekeovnen, jeg har hatt den på 200grader.

Jeg syns likevel den blir aller best om den lages i panne (og i små porsjoner til hjemmebruk lager jeg den alltid i gryte, det er definitivt aller best!).

Du må røre innimellom når den står i langpanna i ovnen, det tar noe tid, men plutselig stivner den raskt. Da må du være kjapp så den ikke får brune kanter osv.

Fryse ned, tja, det går kanskje. Men den er best nylaget. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/165299-egger%C3%B8re/#findComment-1075527
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...