Gjest gløgg Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Hei! Lurte på en ting: hvis man putter rødvin i varm gløgg (ikke kokende), er det fortsatt alkohol i vinen da? eller forsvinner den med en gang den kommer oppi varm væske? mvh 0 Siter
Gjest bebba Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Du kan godt varme opp rødvin til gløgg og den innelholder fremdeles alkohol. Du kan også varme opp sprit og drikke deg full. 0 Siter
Gjest gløgg Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Du kan godt varme opp rødvin til gløgg og den innelholder fremdeles alkohol. Du kan også varme opp sprit og drikke deg full. litt treig her, men går det greit at jeg koker den helt opp sammen med gløggen, da? Jeg trodde alkoholen forsvant ved såpass høy varme... Men hvis du sier det:) 0 Siter
ott Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Kommer an på hvor varm gløggen er. Alkoholen i rødvin koker ikke bort før ved rundt 80 grader. Det vil også ta litt tid før alkoholen har rukket å dampe helt bort. 0 Siter
Gjest bebba Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 litt treig her, men går det greit at jeg koker den helt opp sammen med gløggen, da? Jeg trodde alkoholen forsvant ved såpass høy varme... Men hvis du sier det:) Den damper bort hvis du koker den lenge, men ikke hvis du varmer den opp. 0 Siter
Gjest bebba Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Best med alkoholfri gløgg! Varm rødvinsgløgg er også godt. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 litt treig her, men går det greit at jeg koker den helt opp sammen med gløggen, da? Jeg trodde alkoholen forsvant ved såpass høy varme... Men hvis du sier det:) Hvorfor skal du ha bort alkoholen? Det er da å kaste bort dyr god rødvin. Hvorfor ikke da lage gløggen på alkoholfri vin, eller husholdningssaft som oppskrifta sier om du vil ha den alkoholfri. 0 Siter
Grip Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Nei. Hva eeeer det du sier? Litt rødvin i gløggen gjør at man blir rød i kinnene, løs i skuldrene og ganske så blidspent utpå kvelden. Ikke dumt. 0 Siter
favn Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Hva eeeer det du sier? Litt rødvin i gløggen gjør at man blir rød i kinnene, løs i skuldrene og ganske så blidspent utpå kvelden. Ikke dumt. Nei, _det_ er ikke dumt. Men jeg foretrekker altså å skille mellom sortene. Vi tåler såpass uenighet, ikke sant kjære? 0 Siter
Grip Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Nei, _det_ er ikke dumt. Men jeg foretrekker altså å skille mellom sortene. Vi tåler såpass uenighet, ikke sant kjære? Å joda, det gjør vi. Når vi blir pensjonister og sitter i syden og mimrer, vil vi nok kunne se tilbake på mer vidtrekkende diskusjoner enn akkurat den om vin i gløgg. 0 Siter
flisa Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Best med alkoholfri gløgg! Enig med deg! - kan ikke ødelegge god rødvin i den søtsuppa der! 0 Siter
Gjest gløgg Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Hvorfor skal du ha bort alkoholen? Det er da å kaste bort dyr god rødvin. Hvorfor ikke da lage gløggen på alkoholfri vin, eller husholdningssaft som oppskrifta sier om du vil ha den alkoholfri. Jeg formulerte meg kanskje litt dårlig, for poenget var at jeg absolutt ikke vil ha bort alkoholen i gløggen;) Den skal brukes på en julefest, der alle gleder seg til å "bli røde i kinnene":) mvh 0 Siter
IngenLurerDenneGutten Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Jeg formulerte meg kanskje litt dårlig, for poenget var at jeg absolutt ikke vil ha bort alkoholen i gløggen;) Den skal brukes på en julefest, der alle gleder seg til å "bli røde i kinnene":) mvh Gløggen bør da være varm, og med rødvin. Du blir enda fortere surrete viss du setter til ei halv 60%. Da kan du kose deg med dette spillet: http://home.no.net/frosimo/hjemmebrenning/spill.htm 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Gløggen bør da være varm, og med rødvin. Du blir enda fortere surrete viss du setter til ei halv 60%. Da kan du kose deg med dette spillet: http://home.no.net/frosimo/hjemmebrenning/spill.htm Rødvin med sprit er best da. 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Gløggen bør da være varm, og med rødvin. Du blir enda fortere surrete viss du setter til ei halv 60%. Da kan du kose deg med dette spillet: http://home.no.net/frosimo/hjemmebrenning/spill.htm gløgg med sprit mente jeg. Har sovet noen timer og våknet nå ;o) 0 Siter
IngenLurerDenneGutten Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 gløgg med sprit mente jeg. Har sovet noen timer og våknet nå ;o) Ja, jeg liker den litt sterk, da blir jeg en saklig fyr her på DOL;) (Du har en liten mail) 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Ja, jeg liker den litt sterk, da blir jeg en saklig fyr her på DOL;) (Du har en liten mail) Hehe - takk *neier* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.