Gjest trenger raskt svar! Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Jeg har endel risgrøt igjen fra i går. Hvordan lager jeg rislapper av det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167238-hvordan-lage-rislapper/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nilia Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Til 1/2 l grøt tilsettes 2-3 egg og litt sukker. Litt hvetemel kan tilsettes om det ønskes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167238-hvordan-lage-rislapper/#findComment-1091439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trenger raskt svar Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Nå har jeg laget det, og spist dem også. De smakte godt, - men konsistensen var som eggerøre: fullstendig oppløst. Første posjon var umulig å få snudd (uten å ødelegge dem) og andre posjon ble i tillegg svidd under.... Neste gang tror jeg heller at jeg lager riskrem... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167238-hvordan-lage-rislapper/#findComment-1091518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nilia Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Nå har jeg laget det, og spist dem også. De smakte godt, - men konsistensen var som eggerøre: fullstendig oppløst. Første posjon var umulig å få snudd (uten å ødelegge dem) og andre posjon ble i tillegg svidd under.... Neste gang tror jeg heller at jeg lager riskrem... Heisann igjenn Det hadde sikkert hjulpet og vispe inn et ekstra egg og gjerne litt mer mel. Røren skal være "smidig". Det vil si ikke rennende, men heller ikke så tørr at den deler seg. Men det var i alle fall bra at de smakte godt da Varme rislapper med jordbærsyltetøy på er godt...jammi....nå fikk jeg lyst på det jeg også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167238-hvordan-lage-rislapper/#findComment-1091833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.