Niobe Skrevet 26. januar 2005 Skrevet 26. januar 2005 Har oppskrift på god sjokoladekake i langpanne, men glasuren er kvalm. Den er med masse smør og melis, og blir tykk og klissete... Noen som har oppskrift på en god glasur med kokesjokolade, f eks? Eller annen glasur som ikke er så tykk og kvalm.. 0 Siter
morsan Skrevet 26. januar 2005 Skrevet 26. januar 2005 Hva som er kvalmt er jo så mangt. Personlig er jeg ikke begeistret for glasur med altfor mye kokesjokolade i! ;-) Jeg lager ikke glasur, men krem, og hovedingrediensene er nettopp margarin (ikke smør!), siktet melis og kakao. Men det lille "hemmelige" trikset for å få en krem som smaker godt og ikke kvalmt er å ha oppi en liten dæsj kruttsterkt kaffe. Det gjør kremen mykere og MYE bedre! ;-) Og så vaniljesukker, så klart! 0 Siter
Elbereth Skrevet 26. januar 2005 Skrevet 26. januar 2005 Det står i alle fall en god glasuroppskrift bak på Dronning-sjokoladen. Og jeg har dessverre ingen Dronning-sjokolade her jeg sitter. *sukk* Nå er jeg så godte-sjuk at jeg har spist myke krumkaker... 0 Siter
Gjest lille rosinen Skrevet 26. januar 2005 Skrevet 26. januar 2005 Den sjokoladekremen jeg liker best består av pisket fløte iblandet melis og kakao. Kjempegod! Passer godt til litt mektig sjokoladekake... Som jeg er veldig glad i... 0 Siter
Mista nikket Skrevet 26. januar 2005 Skrevet 26. januar 2005 Den beste sjokoladekremen jeg vet, er kun vispet fløte uten sukker og sjokoladesaus etter smak. 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 26. januar 2005 Skrevet 26. januar 2005 Denne er litt mektig, kanskje den type du mener r kvalmt? 6 dl melis, 2 ss smeltet margarin, 4 ss kakao, 8 ss varm kaffe Denne er litt lysere. Den er ganske god. Oppskriften står på bakepulverbakken.... 4ss margarin, 1 plate kokesjokolade, 4 ss varm kaffe, 3 1/2 dl melis, Liker nr 2 best. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.