Gjest lille rosinen Skrevet 27. januar 2005 Skrevet 27. januar 2005 Noen som har en god oppskrift? Pizzaovnen skal testes på lørdag, men har blitt anbefalt å IKKE bruke den oppskriften på pizzadeig som følger med. Noen som har forslag til annen god deig? Bunnen skal være type italiensk tynn pizzabunn... 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 27. januar 2005 Skrevet 27. januar 2005 jeg vet ikke blandingsforholdene men mannen min lager en bunn som smaker akkurat som du får på pizzeriane. Hvetemel, salt, bakepulver, vann og olje. Gjerne litt oregano også. Denne trenger ikke å heve. Den beste pizzasausen synes jeg er den de har på rema (sikkert andre plasser også...) lite glass med noe rød tomatgugge som står sammen med suppeposene og sånt. Også er det bare å slenge på hva man måtte ønske... Lykke til! 0 Siter
Gjest malun Skrevet 27. januar 2005 Skrevet 27. januar 2005 4 dl hvetemel 1,5 dl vann 1 ts salt 4 ss olje litt gjær Elt godt, la heve og kjevl ut til tynn, tynn bunn. 0 Siter
Nikki Skrevet 28. januar 2005 Skrevet 28. januar 2005 4 dl hvetemel 1,5 dl vann 1 ts salt 4 ss olje litt gjær Elt godt, la heve og kjevl ut til tynn, tynn bunn. - og elt deigen i 15 minutter. Da blir den veldig elastisk og god! 0 Siter
annegunn Skrevet 28. januar 2005 Skrevet 28. januar 2005 Vi bruker 'snabbdeigen' her: http://web.telia.com/~u19509478/deg_i.htm Vi har pizzastein, og det blir knallgod pizza. Har aldri spist så mye pizza som etter at vi fikk den. Legger fyllet oppå osten. Favorittene er blåost og mais og/eller paprika og reker med karri og hvitløk. Har pizzarester fra gårsdagens middag til lunch i dag :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. januar 2005 Skrevet 28. januar 2005 http://www.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=2124606 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.