Gå til innhold

Frysing av gjærbakst


Anbefalte innlegg

Gjest falturiltura
Skrevet

Jada jada jeg vet det. Uhyre kjedelig tema...men altså: Kan jeg fryse nybaksten når den er varm eller må jeg vente til den er helt avkjølt? Noen som vet?

Gjest falturiltura
Skrevet

Den må være kald, ellers blir den seig.

Takk og bukker. Da får jeg fryse i morgen, får nå går jeg og legger meg :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...