Åsemor Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Trenger noe enkelt, lettvint, uten for mange sprø ingredienser, da både jeg og sambo er super-sære. Har litt lyst på poteter i dag jeg. Tips? 0 Siter
cecily Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Jeg spiste laksefilét til middag i dag. Kjempegodt! 0 Siter
Excelsion Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Fiskeboller! Torskefilet innpakket i fenalår (stekes 2 min i pannen i smør/salt/pepper og så i steikovnen er KJEMPE godt. Med poteter seff =9 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Kanariske poteter med dip og frityrstekt fisk? 0 Siter
org Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Jeg har nettopp, i en alder av 33 1/2 år, lært meg å lage skikkelige kjøttkaker. Det lærte jeg her på dol, faktisk! Og det er både godt og utrolig lettvint. Anbefales! 0 Siter
nilia Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Jeg har nettopp, i en alder av 33 1/2 år, lært meg å lage skikkelige kjøttkaker. Det lærte jeg her på dol, faktisk! Og det er både godt og utrolig lettvint. Anbefales! Kjøttkaker?! Namnam.... oppskrift? 0 Siter
org Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Kjøttkaker?! Namnam.... oppskrift? Øhhh. Skal vi se: 400 gr kjøttdeig, 1 liten løk (kan sløyfes), 1 1/2 ts salt, 1/4 ts pepper, 1/4 ts muskat, 1/5 ts ingefær, litt pepper, 2 1/2 ts potetmel, ca 2 dl melk eller vann. Rør saltet godt inn i kjøttdeigen til den blir seig. Finhakk løk og rør inn i deigen med krydder og potetmel. Spe med litt væske om gangen. Rør godt mellom hver speing. Formes til kaker, stekes såvidt i varm stekepanne bitte-litt, til kakene har fått en liten skorpe. Legg kjøttkakene på langpannen, stekes i stekeovn 200 grader i 20 min. 0 Siter
nilia Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Øhhh. Skal vi se: 400 gr kjøttdeig, 1 liten løk (kan sløyfes), 1 1/2 ts salt, 1/4 ts pepper, 1/4 ts muskat, 1/5 ts ingefær, litt pepper, 2 1/2 ts potetmel, ca 2 dl melk eller vann. Rør saltet godt inn i kjøttdeigen til den blir seig. Finhakk løk og rør inn i deigen med krydder og potetmel. Spe med litt væske om gangen. Rør godt mellom hver speing. Formes til kaker, stekes såvidt i varm stekepanne bitte-litt, til kakene har fått en liten skorpe. Legg kjøttkakene på langpannen, stekes i stekeovn 200 grader i 20 min. Tuuusen takk org Dette tror jeg faktisk at jeg må prøve til middag i morgen...gleder meg Vennlig hilsen 0 Siter
org Skrevet 21. februar 2005 Skrevet 21. februar 2005 Tuuusen takk org Dette tror jeg faktisk at jeg må prøve til middag i morgen...gleder meg Vennlig hilsen Fortell meg gjerne hvordan det gikk! Og lykke til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.