Gjest theend Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Hvordan lager dere risgrøt? Vi bruker "Geisha" og 2 liter H-melk. Jeg synes ikke den grøten blir noe særlig god og så blir den litt for "fast". På kantina er den mye bedre. Kan man lage grøt på fløte? 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Den blir vel neppe mindre fast på fløte? Bruk litt mer melk og sleng gjerne i en solid smørklump (40-50 gram) til slutt og rør det godt inn - det setter god smak på grøten! Jeg bruker maragrin for jeg har sjelden meierismør. 0 Siter
Gjest theend Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Den blir vel neppe mindre fast på fløte? Bruk litt mer melk og sleng gjerne i en solid smørklump (40-50 gram) til slutt og rør det godt inn - det setter god smak på grøten! Jeg bruker maragrin for jeg har sjelden meierismør. hmmm, det må være noe annet for grøten i kantina kan umulig bli så god kun på grunn av noe mere melk og margarin. *gruble* 0 Siter
Gjest grøtelsker Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Det er så enkelt at du tar i mer melk det ..... for å få bedre smak kan du smake deg til med litt vanlijesukker. 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Trikset er å ha i litt vaniljesukker. 0 Siter
Atene Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Hvor mye ris bruker du ? Til 2 liter melk bruker jeg 3 dl ris, og den blir akkurat passe synes jeg. Koker den opp om morgenen og en gang i løpet av dagen, ellers står den i kald stekeovn. Når jeg har kokt den opp ved middagstid er den ferdig. 0 Siter
Babette Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Jeg synes posegrøten blir aller best, jeg. I den er det deilig vaniljesmak. 0 Siter
Gjest trultemor24 Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Vi pleier å ha oppi et par-3 dråper mandelessens oppi. Det blir supergodt! 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 hmmm, det må være noe annet for grøten i kantina kan umulig bli så god kun på grunn av noe mere melk og margarin. *gruble* Litt vaniljesukker kanskje? 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Jeg synes posegrøten blir aller best, jeg. I den er det deilig vaniljesmak. Fjordlands ferdiggrøt er faktisk knallgod! Varmes bare i mikro eller i kjele på ovnen. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Vi bruker Geisha, men sånn langtidsgrøt, minimum 1 1/2 time. Bruker lettmelk og syns den blir kjempegod. 0 Siter
Gjest theend Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Litt vaniljesukker kanskje? jepp, det kan godt være. det vil jeg forsøke - Ellers tusen takk for mange gode tips fra dere alle. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Jeg følger oppskriften på Geisha-grøten, men koker den gjerne litt lenger. Den blir best med H-melk, og gjerne en klatt med meierismør oppi til slutt. 0 Siter
Elbereth Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Den eneste grøten som aksepteres her i heimen er Toros 5-min. "posegrøt". Geisha-grøten er jo ikke etandes... synes vi Mulig den blir litt bedre med vaniljesukker, kokt på helmelk. 0 Siter
Gjest tottlå Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Fjordland sin risengrøt er GOD! 0 Siter
Gjest grauthue Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Før lagde jeg alltid grøt fra bunnen av for å få den god. Etter at jeg prøvde Toro 5 min. lager jeg ikke grøten selv lenger. Ferdiggrøten blir bedre både på smak og konsistens. 0 Siter
bb71 Skrevet 22. februar 2005 Skrevet 22. februar 2005 Rør inn 1/2 beger rømme rett før servering. Og bruk helmelk, og gjerne litt fløte! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.