Lillemus Skrevet 25. februar 2005 Skrevet 25. februar 2005 Jeg er veldig glad i frokostblanding, men tåler dårlig melk og yoghurt. Ikke at jeg blir syk, men jeg får fullt av røde prikker/småkviser i ansiktet. Spiste en jubileumsyoghurt fra Tine for et par dager siden og nesa mi er _full_ av røde små prikker! Lite lekkert. Hvordan smaker egentlig melk og yoghurt av soya? Hva med rismelk? Er det brukbart på frokostblandinger? Fører Vitalis sånt? Ica? 0 Siter
snø Skrevet 25. februar 2005 Skrevet 25. februar 2005 Kan ikke snakke av egen erfaring, men Bella drikker Soyamelk, og liker det veldig godt. Dvs noen, ikke alle typer. Soyamelk Provamel liker hun ikke, den synes hun smaker vann (men så er hun vant med vanlig lettmelk fra før, ikke skummet). Soyamelk Alpro liker hun derimot godt. Den er ganske "brun" på fargen, smaker litt søtere enn vanlig melk. Rismelk syntes hun var greit nok, det samme med havremelk (men den må ristes godt før bruk!). Soyajogurt synes hun er godt, men den er ganske søt. Soyarømme likte hun også, smakte ikke så ulikt vanlig rømme i grunnen. Det finnes ganske mange varianter (i alle fall på Meny), så du må nesten bare kjøpe litt av hvert og se hva du liker. Mange av merkene har små kartonger, så da slipper du å kjøpe en liter for å teste ut... Beste hilsen fra 0 Siter
....AV Skrevet 25. februar 2005 Skrevet 25. februar 2005 Kan ikke snakke av egen erfaring, men Bella drikker Soyamelk, og liker det veldig godt. Dvs noen, ikke alle typer. Soyamelk Provamel liker hun ikke, den synes hun smaker vann (men så er hun vant med vanlig lettmelk fra før, ikke skummet). Soyamelk Alpro liker hun derimot godt. Den er ganske "brun" på fargen, smaker litt søtere enn vanlig melk. Rismelk syntes hun var greit nok, det samme med havremelk (men den må ristes godt før bruk!). Soyajogurt synes hun er godt, men den er ganske søt. Soyarømme likte hun også, smakte ikke så ulikt vanlig rømme i grunnen. Det finnes ganske mange varianter (i alle fall på Meny), så du må nesten bare kjøpe litt av hvert og se hva du liker. Mange av merkene har små kartonger, så da slipper du å kjøpe en liter for å teste ut... Beste hilsen fra Soyayogurten liker ikke min sønn, og det forstår jeg. Den hverken ser god ut eller smaker noe særlig. Men du kan jo prøve... Jeg tror kanskje rismelken og havremelken passer best til frokostblanding, jeg synes soyamelken blir litt "tung". 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. februar 2005 Forfatter Skrevet 25. februar 2005 Soyayogurten liker ikke min sønn, og det forstår jeg. Den hverken ser god ut eller smaker noe særlig. Men du kan jo prøve... Jeg tror kanskje rismelken og havremelken passer best til frokostblanding, jeg synes soyamelken blir litt "tung". Takker for tips til begge to! ) Skal stikke innom Vitalis og Ica på vei hjem i dag og se hva de har. 0 Siter
Gjest Timari Skrevet 25. februar 2005 Skrevet 25. februar 2005 Kan ikke snakke av egen erfaring, men Bella drikker Soyamelk, og liker det veldig godt. Dvs noen, ikke alle typer. Soyamelk Provamel liker hun ikke, den synes hun smaker vann (men så er hun vant med vanlig lettmelk fra før, ikke skummet). Soyamelk Alpro liker hun derimot godt. Den er ganske "brun" på fargen, smaker litt søtere enn vanlig melk. Rismelk syntes hun var greit nok, det samme med havremelk (men den må ristes godt før bruk!). Soyajogurt synes hun er godt, men den er ganske søt. Soyarømme likte hun også, smakte ikke så ulikt vanlig rømme i grunnen. Det finnes ganske mange varianter (i alle fall på Meny), så du må nesten bare kjøpe litt av hvert og se hva du liker. Mange av merkene har små kartonger, så da slipper du å kjøpe en liter for å teste ut... Beste hilsen fra jeg foretrekker havremelk, men det er forskjellige varianter av den også. Den i rød pakning smaker best synes 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. februar 2005 Forfatter Skrevet 25. februar 2005 jeg foretrekker havremelk, men det er forskjellige varianter av den også. Den i rød pakning smaker best synes *noterer rød havremelk* 0 Siter
Osiris Skrevet 27. februar 2005 Skrevet 27. februar 2005 Rismelk med vanilje er faktisk GODT! Bruker det på havregryna på morgenen. Havremelk er også godt, men syns det er litt mye å bruke havremelk på havregryn. Noen varianter av soyamelk er ikke så verst, men de er best til å lage mat med, ikke til direkte bruk. Syns nå jeg da. Men soyafløte er utmerket i saus. Min erfaring er at Ultra er billigst i Trondheim, men jeg har jo ikke sjekket over alt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.