Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Det står i oppskriften at det skal brukes usaltet meierismør, men jeg har bare vanlig tine meierismør...med salt...

Har dette veldig mye å si? Det er en sjokolademousse-kake jeg holder på å lage...

Skrevet

Skal det være salt i kaka ellers? Hvis det skal det, kan du kutte ned litt på den mengden.

Skrevet

Skal det være salt i kaka ellers? Hvis det skal det, kan du kutte ned litt på den mengden.

Nei det skal ikke det...derfor jeg ble veldig skeptisk, men det er veldig mye sukker i den, så jeg tenkte det ikke gjorde noe...tror jeg prøver jeg..

Skrevet

Nei det skal ikke det...derfor jeg ble veldig skeptisk, men det er veldig mye sukker i den, så jeg tenkte det ikke gjorde noe...tror jeg prøver jeg..

Du får bare prøve ja, jeg aner ikke hvordan kaka blir.

Kom gjerne med tilbakemelding på hvordan den ble.:o)

fei1365380229
Skrevet

Du kan smelte smøret da detter saltet til bunnen, ikke bruk bunnfallet.

Skrevet

Du får bare prøve ja, jeg aner ikke hvordan kaka blir.

Kom gjerne med tilbakemelding på hvordan den ble.:o)

Den ble kjempegod!!Kjempe, kjempe kjempegod!

Tror jeg bruker salt-smør neste gang også jeg..hehe...

Sjokolademousse, med yoghurtpanacotta i midten og brownie-aktig bunn....DEILIG!!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...