Gjest Hobbygourmet Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Noen som kan bistå med oppskriften til den sausen som hører med til Kanari-poteter? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Hvis noen har den oppskriften, er jeg dem evig takknemlig! Den sausen, til kanariske poteter, er _kjempegod_! Så jeg hiver meg på ønsket, har noen oppskrift på den? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230099 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fei1365380229 Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Hvis noen har den oppskriften, er jeg dem evig takknemlig! Den sausen, til kanariske poteter, er _kjempegod_! Så jeg hiver meg på ønsket, har noen oppskrift på den? Og hvordan lager man kanaripoteter? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hobbygourmet Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Og hvordan lager man kanaripoteter? Slik lager du potetene: (Det er oppskriften på mojosaus jeg er ute etter. Gørrgodt!) Ingredienser: 25-30 små poteter med skall ½ l vann ½ liter grovt salt Kok opp vannet. Ta i salt og godt vaskede poteter. Det er viktig å bruke små, jevnstore poteter. La potetene koke til de er så vidt møre, ca. 15. minutter. Hell ut vann og salt og la potetene dampes et par minutter i kjelen uten lokk. De kan serveres som de er, men gjerne med en eller flere gode sauser, eksempelvis en tomatsaus, mojosaus eller en aiolisaus. Da er det bare å dyppe de små potetene i saus og spise dem fra hånd. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amber sun Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Slik lager du potetene: (Det er oppskriften på mojosaus jeg er ute etter. Gørrgodt!) Ingredienser: 25-30 små poteter med skall ½ l vann ½ liter grovt salt Kok opp vannet. Ta i salt og godt vaskede poteter. Det er viktig å bruke små, jevnstore poteter. La potetene koke til de er så vidt møre, ca. 15. minutter. Hell ut vann og salt og la potetene dampes et par minutter i kjelen uten lokk. De kan serveres som de er, men gjerne med en eller flere gode sauser, eksempelvis en tomatsaus, mojosaus eller en aiolisaus. Da er det bare å dyppe de små potetene i saus og spise dem fra hånd. mmmm nå fikk jeg vann i munnen... Mojosausen er såååå god! Kunne spise mange sånne poteter dyppet i den sausen... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230115 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke testet ut ennå Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Mojopoteter 4-5 små poteter pr. person grovt salt, gjerne havsalt litt vann kjøkkenhåndkle Mojo-saus: 1 pose majones, gjerne lettmajones 1-2 finhakkede hvitløkbåter saft av ½ sitron 2-3 ss lettrømme finhakket rød eller gul paprika litt paprikapulver Vask og skrubb potetene veldig godt. Legg dem over i en kjele. Hell et par dl vann i bunnen av kjelen. Strø rikelig med grovt salt over potetene. På toppen legges et kjøkkenhåndkle og lokket settes på. Sett gjerne noe tungt oppå, slik at ikke dampen siver ut. Kok opp og skru litt ned underveis, men ikke ta av lokket. Det tar ca. 1 time før de er ferdige. Hell av resterende vann og sett kjelen tilbake på platen uten håndkle og lokk, for å ”tørke” potetene. Server med mojo-saus. Rør majonesen godt med hvitløk, sitronsaft og lettrømme. Tilsett finhakket paprika og litt paprikapulver. Lag sausen et par timer før den serveres. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230124 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke testet ut ennå Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Mojopoteter 4-5 små poteter pr. person grovt salt, gjerne havsalt litt vann kjøkkenhåndkle Mojo-saus: 1 pose majones, gjerne lettmajones 1-2 finhakkede hvitløkbåter saft av ½ sitron 2-3 ss lettrømme finhakket rød eller gul paprika litt paprikapulver Vask og skrubb potetene veldig godt. Legg dem over i en kjele. Hell et par dl vann i bunnen av kjelen. Strø rikelig med grovt salt over potetene. På toppen legges et kjøkkenhåndkle og lokket settes på. Sett gjerne noe tungt oppå, slik at ikke dampen siver ut. Kok opp og skru litt ned underveis, men ikke ta av lokket. Det tar ca. 1 time før de er ferdige. Hell av resterende vann og sett kjelen tilbake på platen uten håndkle og lokk, for å ”tørke” potetene. Server med mojo-saus. Rør majonesen godt med hvitløk, sitronsaft og lettrømme. Tilsett finhakket paprika og litt paprikapulver. Lag sausen et par timer før den serveres. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230125 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fei1365380229 Skrevet 21. april 2005 Del Skrevet 21. april 2005 Slik lager du potetene: (Det er oppskriften på mojosaus jeg er ute etter. Gørrgodt!) Ingredienser: 25-30 små poteter med skall ½ l vann ½ liter grovt salt Kok opp vannet. Ta i salt og godt vaskede poteter. Det er viktig å bruke små, jevnstore poteter. La potetene koke til de er så vidt møre, ca. 15. minutter. Hell ut vann og salt og la potetene dampes et par minutter i kjelen uten lokk. De kan serveres som de er, men gjerne med en eller flere gode sauser, eksempelvis en tomatsaus, mojosaus eller en aiolisaus. Da er det bare å dyppe de små potetene i saus og spise dem fra hånd. Takk. Spiste sånne på Gran Canaria og de var kjempegode. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/181928-kanaripoteter-saus/#findComment-1230182 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.