Ade|ina Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Du må nok ha to poser for en hel familie, og den er sikkert mye dyrere enn vanlig ris, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke sjekket prisen. Men jeg synes den var kjempe god. Så hvis man skal gjøre det lettvint en dag er det helt klart en praktisk idé. Næh, jeg tenker jeg holder meg til jasminrisen min jeg. Liker smaken på den best, og har igrunn aldri hatt sansen for disse hutiggreiene - Uncle Bens inkludert :-) Men det er klart DU skal få lov til å like den :-) Mulig den er egnet til å steke etterpå, hvis man fra før har noe restemat, og har veldig dårlig tid. MEN da må jeg ha ekstremt dårlig tid også 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 2. mai 2005 Forfatter Skrevet 2. mai 2005 Har du ikke smakt det????????????? "................................." Jo men jeg er desverre svært kresen, og syklig opptatt av konsistens, og konsistensen på sushi liker jeg ikke. 0 Siter
Ade|ina Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Aspic! Ja, tunfisk kan godt brukes i aspic også :-) Godt. 0 Siter
Gjest Snoopy83 Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Ja, tunfisk kan godt brukes i aspic også :-) Godt. Det jeg mente var at det er ikke gele rundt, det er aspic =) Gele har jo fruktsmak... 0 Siter
Ade|ina Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Det jeg mente var at det er ikke gele rundt, det er aspic =) Gele har jo fruktsmak... Jaja, men det står tunfisk i gele på boksen :-) og det er godt oppi eller ved siden av en avakado. Tunfisk i vann kan man bruke i aspic. Fornøyd nå :-) 0 Siter
Prozak Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Det er snakk om rå fisk her, er det ikke?? JEG kommer aldri til å smake hvertfall... Det hverken smaker eller fremstår som rå fisk - det er utrolig delikat. ".................................." 0 Siter
Prozak Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Jo men jeg er desverre svært kresen, og syklig opptatt av konsistens, og konsistensen på sushi liker jeg ikke. Men du kan da ikke vite noe om konsistensen hvis du ikke har smakt det? :-) "................................." 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 2. mai 2005 Forfatter Skrevet 2. mai 2005 Men du kan da ikke vite noe om konsistensen hvis du ikke har smakt det? :-) "................................." Joda, jeg kan det, det ser jeg ganske fort nemlig Jeg er ingen enkel person å ha med å gjøre 0 Siter
Gjest Snoopy83 Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Jaja, men det står tunfisk i gele på boksen :-) og det er godt oppi eller ved siden av en avakado. Tunfisk i vann kan man bruke i aspic. Fornøyd nå :-) Aldri fornøyd jeg. =) 0 Siter
Prozak Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Joda, jeg kan det, det ser jeg ganske fort nemlig Jeg er ingen enkel person å ha med å gjøre Nei nei nei - du kan ikke SE hvordan konsistensen er. Det minste du må gjøre er å ta i det, klemme på det etc. Når det er sagt, så har jeg ingen problemer med å skjønne at noen ikke vil smake f.eks sushi. Men jeg vet også at man noen ganger kan tjene på å prøve ting med egentlig ikke "vil" prøve. "................................." 0 Siter
Prozak Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Nei nei nei - du kan ikke SE hvordan konsistensen er. Det minste du må gjøre er å ta i det, klemme på det etc. Når det er sagt, så har jeg ingen problemer med å skjønne at noen ikke vil smake f.eks sushi. Men jeg vet også at man noen ganger kan tjene på å prøve ting med egentlig ikke "vil" prøve. "................................." ting MAN egentlig ikke "vil" prøve, skulle det være. "....................................." 0 Siter
Dorthe Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Har du ikke smakt det????????????? "................................." Jeg har heller ikke smakt det enda sdd anbefaler den oppi gata her, 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Uncle bens klarer ikke å lage vanlig ris engang. Smaker absolutt ingenting, og inneholder enda mindre næringsstoffer. Dessuten, lager du mat til risen som det tar 2 minutter å lage..? Kanskje jeg er en mer avansert kokk enn jeg trodde. Hurtigris i enhver form er i hvert bannlyst. 0 Siter
Gjest Simiana Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 He-he.... begynte å lure om det var jeg som hadde skrevet det innlegget, for akkurat den risen prøvde jeg også i dag for første gang. Glimrende ! 0 Siter
Prozak Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Jeg har heller ikke smakt det enda sdd anbefaler den oppi gata her, Vel - jeg har kun spist det på litt finere restaurant, så jeg har ikke greie på billig-sushi. "..................................." 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Hm, syns du virkelig den var god? Fikk en prøve på den, ser du. Men da jeg laget den til middag var det ingen av oss som likte den.- Altså den smakte ikke vondt, men den smakte ikke noe i det hele tatt. Nei jeg lager heller god jasminris, jeg. Selv om det tar et kvarters tid å få den ferdig. Den smaker i det minste masse og godt! Enig! 0 Siter
Elbereth Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Kan hende det er genialt, men Uncle Ben's ris er ikke etandes. *pføy* 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Jeg har heller ikke smakt det enda sdd anbefaler den oppi gata her, Hvilken har jeg anbefalt? Jeg har nemlig bare spist Sushi to steder i Oslo. Nippon Art og et sted jeg ikke husker navnet på. Men jeg skal forsøke Alex Sushi etter hvert. Den er visst veldig fin. Må sies at 12 biter Sushi på Intermezzo her i Odalen røsker bra det også. *Mett* 0 Siter
Dorthe Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Hvilken har jeg anbefalt? Jeg har nemlig bare spist Sushi to steder i Oslo. Nippon Art og et sted jeg ikke husker navnet på. Men jeg skal forsøke Alex Sushi etter hvert. Den er visst veldig fin. Må sies at 12 biter Sushi på Intermezzo her i Odalen røsker bra det også. *Mett* Asia 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Asia Nei, det stemmer ikke. Der har jeg aldri vært! Men jeg har vært i en i Storgata. Den husker jeg ikke hva heter. Den fikk i sin tid kjempekritikker i alt som het anmeldelser, men nå er den borte. Borte fra absolutt alt. Jeg lurer på om de kan ha fått næringstilsynet på nakken. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.