Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en enkelt og idiotsikker oppskrift på ørret i fløtesaus?

Skrevet

Glem det, jeg fant en selv. :o)

hare1365380455
Skrevet

Glem det, jeg fant en selv. :o)

Fant du en god oppskrift på nettet? (Link?) Høres godt ut...

Skrevet

Fant du en god oppskrift på nettet? (Link?) Høres godt ut...

Nei, i en kokebok og den så både velig enkel og veldig god ut! *Gleder seg*

hare1365380455
Skrevet

Nei, i en kokebok og den så både velig enkel og veldig god ut! *Gleder seg*

Kos deg (dere)! Vi skal ha fiskepudding i dag.

Gjest bebba
Skrevet

For all del jeg vil gjerne høre oppskriften. Gode fiskemiddager er noe av det beste jeg vet.

Skrevet

For all del jeg vil gjerne høre oppskriften. Gode fiskemiddager er noe av det beste jeg vet.

Har ikke prøvd den selv ennå, blir bursdagsmiddag til kjæresten om et par dager:

Stekt ørret (4 porsj.)

1,2 kg ørret (med skinn og bein)

salt og pepper

hvetemel

2 dl rømme

1 dl kremfløte

sitronsaft

margarin til steking

Skyll fisken og skrap av skjellene. Krydre med litt salt og pepper og la fisken ligge et par timer. Vend ørretene i hvetemel. Stek dem pent brune imargarin, ca. 3 min på hver side skal holde. Hell litt fett i buken under stekingen. Ha rømme og fløte i stekepannen. La fiskene surre et par minutter i sausen. Smak den til med salt, pepper og frisk sitronsaft.

Agurksalat og kokte poteter er standard tilbehør, men agurksalaten kan gjerne erstattes av sprø asparges.

Mmmm........

Gjest bebba
Skrevet

Har ikke prøvd den selv ennå, blir bursdagsmiddag til kjæresten om et par dager:

Stekt ørret (4 porsj.)

1,2 kg ørret (med skinn og bein)

salt og pepper

hvetemel

2 dl rømme

1 dl kremfløte

sitronsaft

margarin til steking

Skyll fisken og skrap av skjellene. Krydre med litt salt og pepper og la fisken ligge et par timer. Vend ørretene i hvetemel. Stek dem pent brune imargarin, ca. 3 min på hver side skal holde. Hell litt fett i buken under stekingen. Ha rømme og fløte i stekepannen. La fiskene surre et par minutter i sausen. Smak den til med salt, pepper og frisk sitronsaft.

Agurksalat og kokte poteter er standard tilbehør, men agurksalaten kan gjerne erstattes av sprø asparges.

Mmmm........

Bruker du små hele ørreter eller ørretstykker?

Skrevet

Bruker du små hele ørreter eller ørretstykker?

Hele ørreter visstnok. Altså de er selvfølgelig sløyd og oppgjort da, men ikke oppdelt i fileter eller skiver nei.

Gjest bebba
Skrevet

Hele ørreter visstnok. Altså de er selvfølgelig sløyd og oppgjort da, men ikke oppdelt i fileter eller skiver nei.

Må det være fløte og rømme, eller kan det brukes noe med mindre fett?

Skrevet

Må det være fløte og rømme, eller kan det brukes noe med mindre fett?

Går sikkert bra med cremefine eller creme fraiche (skjønt det siste er vel ikke sååå magert?). Men siden dette ikke akkurat er hverdagskost så bryr ikke vi oss om det. :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...