Gjest AriadneX Skrevet 21. juli 2005 Del Skrevet 21. juli 2005 Jeg ble utsatt for et uhell under et laprascopisk inngrep i fjor, og fikk hematomer på buken og i bekkenbunnen som ble infisert. Dette ble behandlet på sykehus med drenering og behandling med antibiotika. (Flagyl og Doxylin(?)) Jeg ble veldig dårlig av Flagylen. Hadde diare utslett og "nervesmerter" i mange måneder etterpå. Og all mat gjør meg fremdeles kjempedårlig. Dette har ført til at jeg har blitt temmelig fobisk i forhold til alt jeg putter i meg. Foreløpig har jeg oppdaget at jeg kanskje ikke tåler f.eks. egg, nøtter, pepperfrukter, m.m. Jeg er fremdeles veldig slapp og smådårlig 11 mnd etter operasjonen, og jeg er litt engstelig for at jeg kanskje ikke får i meg nok næringsstoffer. Og at dette gjør meg dårligere - også psykisk (sliter med panikkangst) Jeg lever stort sett på grovt brød, frukt, grønt pasta og ris, samt meierivarer. (Jeg er lactovegetarianer) er dette en form for spiseforstyrrelse? og hva kan jeg gjøre for å overkomme mat-angsten? Hvert måltid blir en stressfaktor slik som det er nå... Jeg nevener også at jeg er 174 høy og veier 58 kg. (ca 8 kg. under min "trivselsvekt") Så jeg er altså slank, ikke tynn. Jeg har et godt forhold til kroppen min forøvrig, (Bortsett fra at den p.t. altså er trett og dårlig) Takk for svar og råd! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/191449-matangst/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.