Gå til innhold

Spelt mel?


Gjest matintoleranse

Anbefalte innlegg

Gjest matintoleranse
Skrevet

Er det noen her som har brukt spelt når de har bakt brød el.l.? Vet dere om det er noe spesielt man må passe på da?

Har forstått det slik at spelt er en form for (gammeldags) hvete. Hvordan kan det ha seg at folk som ikke tåler vanlig hvete, likevel tåler spelt?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...