Kitina Skrevet 6. oktober 2005 Skrevet 6. oktober 2005 Jeg har to kyllingfileter som skal holde til tre personer. Hva kan jeg lage som ikke er så avansert? Tips mottas med takk. 0 Siter
Åsemor Skrevet 6. oktober 2005 Skrevet 6. oktober 2005 Kutt opp, stek, hell over et glass Tikka Masala fra Uncle bens. Kok ris ved siden av. Kutt opp, stek, hell over en putt fløte, tonnevis med krydder. Ris ved siden. Stek de hele og server med ris og saus. (Bearnaise f.eks) Og vanlige folk ville vel hatt noe brokkolig og gulrøtter ved siden av. 0 Siter
Prozak Skrevet 6. oktober 2005 Skrevet 6. oktober 2005 Skjær de opp i biter og wok (med utvalgte krydre). Servér sammen med grønnsaker, creme fraise, ost, tacosaus etc. i pitabrød eller fajitas. "..........................................." 0 Siter
sheba Skrevet 6. oktober 2005 Skrevet 6. oktober 2005 krydre dem godt med grovmalt pepper og hvitløkssalt, hell over en blanding med vispet egg og knust kavring... stek dem i stekeovn.. Ta så mange poteter du trenger, kutt dem "nesten" i skiver, la dem fortsatt henge sammen, strø dem med salt og pepper etter du har penslet dem med olivenolje. stekes i stekeovn (hasselbakkpoteter) til de er gjennomstekt. Server med en saus du liker og en god salat:-) 0 Siter
Gjest batteri Skrevet 6. oktober 2005 Skrevet 6. oktober 2005 brun løk på panna(eller i wokgryte..!) skjær opp kyllingen, stek den,krydre den... ha oppi f.eks brokkoli,blomkål,og sånne små maiskolber...tilsett fløte mot slutten. digger den woken!!! 0 Siter
Gjest fazan Skrevet 7. oktober 2005 Skrevet 7. oktober 2005 To kyllingfileter holder ikke til tre voksne personer? Her hjemme beregner vi minst en til hver. 0 Siter
Gjest nammis! Skrevet 7. oktober 2005 Skrevet 7. oktober 2005 Skjer opp en del fersk sjampingjong, en løk, og kyllingfileten. Stek hver for seg. Bland alt sammen, 1 boks creme fresh (ikke nødvendig å bruke hele). Smak til med salt og pepper. Fyll gjerne blandingen i pitabrød, eller ha baguetter ved siden av. Enkelt og GOOOODT!!! 0 Siter
Hønemoren Skrevet 7. oktober 2005 Skrevet 7. oktober 2005 Kyllingfiletene brunes og legges over i ildfast form. Saltes, pepres og mye karri. Et matfløtehus helles over. Inn i ovnen 200gr. i 40min. Ris og salat til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.