yellow Skrevet 12. oktober 2005 Skrevet 12. oktober 2005 Går det ann?? Ved feks å ta mindre gjær i?? 0 Siter
favn Skrevet 12. oktober 2005 Skrevet 12. oktober 2005 Det tror jeg. Bare pass på at du setter deigen ganske kjølig slik at den ikke EEEESER over alle sine bredder. 0 Siter
Dorthe Skrevet 12. oktober 2005 Skrevet 12. oktober 2005 Sett deigen til kaldheving i kjøleskapet. 0 Siter
yellow Skrevet 12. oktober 2005 Forfatter Skrevet 12. oktober 2005 Sett deigen til kaldheving i kjøleskapet. Like mye gjær som ellers?? 0 Siter
Dorthe Skrevet 12. oktober 2005 Skrevet 12. oktober 2005 Like mye gjær som ellers?? Jeg tror det men kan ikke finne den gamle kokeboka fra skolen hvor det stod ;o) 0 Siter
Dorthe Skrevet 12. oktober 2005 Skrevet 12. oktober 2005 Like mye gjær som ellers?? Ja, det skal være vanlig mengde med gjær og væsken og fettet skal også være kaldt. Fant det på nettet ) 0 Siter
yellow Skrevet 12. oktober 2005 Forfatter Skrevet 12. oktober 2005 Ja, det skal være vanlig mengde med gjær og væsken og fettet skal også være kaldt. Fant det på nettet ) Thanks.... :-) 0 Siter
Speak Skrevet 13. oktober 2005 Skrevet 13. oktober 2005 Jeg har lagd kringle. Lager deigen som vanlig og ruller det ut uten å forheve den. Setter den i kjøleskap til neste dag. Hever deigen på vanlig måte neste morgen og steker den. Smaken er like god, men jeg synes den har litt tendenser til å sprekke litt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.