Gjest takk for svar123 Skrevet 30. oktober 2005 Skrevet 30. oktober 2005 Har mange Gilde kjøttdeig i fryseren, kan jeg tryggt spise de eller er det sjans for at de er av de salmonella infiserte kjøttdeigene som det sto om i mediane for ei tid sia? 0 Siter
matildes mor Skrevet 30. oktober 2005 Skrevet 30. oktober 2005 Kjøttdeigen fra Gilde er IKKE den samme som ble mistenkt for å inneholde salmonella(noe den forøvrig viste seg å ikke gjøre likevel).Det var kjøttdeig fra Fatland,Ølen(coop,skjeggerød) som ble mistenkt. Spis din kjøttdeig og vær glad:-) 0 Siter
Gjest faren over Skrevet 30. oktober 2005 Skrevet 30. oktober 2005 Kjøttdeigen fra Gilde er IKKE den samme som ble mistenkt for å inneholde salmonella(noe den forøvrig viste seg å ikke gjøre likevel).Det var kjøttdeig fra Fatland,Ølen(coop,skjeggerød) som ble mistenkt. Spis din kjøttdeig og vær glad:-) Og nå står det i avisen at det ikke var noe alikevel. 0 Siter
keinstein Skrevet 30. oktober 2005 Skrevet 30. oktober 2005 De har ikke funnet noe allikevel, alarmen er avblåst, så du kan trygt spise. Men gjennomstek hvis du er usikker. Hvis du koker i tillegg, så er du i hvertfall trygg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.