drizzle Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Tenkte jeg skulle lage middag til kjæresten i kveld, men er litt tom for ideer akkurat nå. Hva ville dere lagd en fredagskveld? Har ikke så god tid, så om det kan lages på ca en time er det fint!! Håper på tips! 0 Siter
DarkPink Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Jeg lagde meg noe kjempeenkelt og herlig her en dag, som ser mye mer eksotisk og flott ut enn det egentlig er... =) Kjøpte laksefilet, en pose wokgrønnsaker og en mango (skrelt og delt i biter), stekte dette sammen, og drysset lime og soyasaus over. Sunt er det også =) 0 Siter
Aryane Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 I dag skal vi ha indrefilet av svin, med gratinerte poteter og peppersaus. Det er fantastisk godt og enkelt å lage. Du bruner bare fileten litt først og pakker den i folie sammen med litt løk, og steker den ferdig i stekeovnen. Skrell poteter, del opp i skiver, ha i ildfast form, krydre og hell over ca 3 dl fløte og stek på 200 grader, ca 30- 45 min. Server med peppersaus og grønnsaker. 0 Siter
Velouria Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Pai, denne paideigen er helt super. Den trenger ikke ligge kaldt i flere timer, den kan kjevles ut og brukes med engang. Den er fra den svenske tv kokken Tina Nordstrøm. 50 g smør, romtemperert 4 dl Hvetemel 1,5 dl melk 2 tsk bakepulver Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingredienser og kna den sammen til en smidig deig. Kjelv ut deigen og legg den i en paiform. Fyll med det du vil, selv bruker jeg ofte løk, champignon, hviløk oliven og tomat. Og eggestand laget av 4 egg, 2 dl lett rømme, 2 dl melk, salt, peppar og urter. Jeg serverer med en god salat og vin. 0 Siter
Gjest goddagen Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Pai, denne paideigen er helt super. Den trenger ikke ligge kaldt i flere timer, den kan kjevles ut og brukes med engang. Den er fra den svenske tv kokken Tina Nordstrøm. 50 g smør, romtemperert 4 dl Hvetemel 1,5 dl melk 2 tsk bakepulver Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingredienser og kna den sammen til en smidig deig. Kjelv ut deigen og legg den i en paiform. Fyll med det du vil, selv bruker jeg ofte løk, champignon, hviløk oliven og tomat. Og eggestand laget av 4 egg, 2 dl lett rømme, 2 dl melk, salt, peppar og urter. Jeg serverer med en god salat og vin. Du glemte å ha i fyll, dvs kjøtt! 0 Siter
Gjest goddagen Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 I dag skal vi ha indrefilet av svin, med gratinerte poteter og peppersaus. Det er fantastisk godt og enkelt å lage. Du bruner bare fileten litt først og pakker den i folie sammen med litt løk, og steker den ferdig i stekeovnen. Skrell poteter, del opp i skiver, ha i ildfast form, krydre og hell over ca 3 dl fløte og stek på 200 grader, ca 30- 45 min. Server med peppersaus og grønnsaker. Hun mente sikkert et middagstips med noe godt og litt eksotisk og ikke hverdagskost eller? 0 Siter
Velouria Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Du glemte å ha i fyll, dvs kjøtt! Jeg spiser ikke kjøtt, men om man vil ha i kjøtt er det selvsagt ingenting i veien for det. 0 Siter
Gjest goddagen Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Jeg spiser ikke kjøtt, men om man vil ha i kjøtt er det selvsagt ingenting i veien for det. Det blir jo ikke mat og mettende uten kjøtt da. 0 Siter
Aryane Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Hun mente sikkert et middagstips med noe godt og litt eksotisk og ikke hverdagskost eller? Om ikke det er så eksotisk så er det iallefall godt, og jeg spiser iallefall ikke fløtegratinerte poteter og peppersaus til hverdags, litt må man jo passe på vekten, poteter er uansett ikke hverdagskost for meg, altfor masse karbohydrater..... 0 Siter
Aryane Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Det blir jo ikke mat og mettende uten kjøtt da. Har du aldri spist vegetarmat og blitt mett? 0 Siter
Gjest Pås Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Hun mente sikkert et middagstips med noe godt og litt eksotisk og ikke hverdagskost eller? Nå ble jeg litt nysgjerrig på hva du spiser når du skal ha noe ekstra godt... Hverdagskost det som Aryane skal lage?? 0 Siter
Velouria Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Det blir jo ikke mat og mettende uten kjøtt da. For meg og mange med meg er det. 0 Siter
Gjest goddagen Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Om ikke det er så eksotisk så er det iallefall godt, og jeg spiser iallefall ikke fløtegratinerte poteter og peppersaus til hverdags, litt må man jo passe på vekten, poteter er uansett ikke hverdagskost for meg, altfor masse karbohydrater..... Poteter er da hverdagskost. Stort stusseligere og hverdags enn det finner du vel neppe.. 0 Siter
Gjest goddagen Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Nå ble jeg litt nysgjerrig på hva du spiser når du skal ha noe ekstra godt... Hverdagskost det som Aryane skal lage?? Ja, det er da sånt man spiser et par dager i uka. ikke sånt man lager om skal kose seg med noe spesielt godt. 0 Siter
Gjest Pås Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Ja, det er da sånt man spiser et par dager i uka. ikke sånt man lager om skal kose seg med noe spesielt godt. Godt at du ikke vet hva jeg, og mange med meg ikke spiser til hverdags... Indrefilet og fløtegratinerte poteter hører def!! inn under "noe spesielt godt" 0 Siter
Gjest LucySky Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Kom det et troll inn her nå?? 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Kom det et troll inn her nå?? Kan se sånn ut... 0 Siter
Aryane Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Poteter er da hverdagskost. Stort stusseligere og hverdags enn det finner du vel neppe.. Spørs hvor mye karbohydrater du vil stappe i deg det... 0 Siter
Aryane Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Kom det et troll inn her nå?? det var det første som slo meg også 0 Siter
Aryane Skrevet 4. november 2005 Skrevet 4. november 2005 Kom det et troll inn her nå?? Det var det første som slo meg også... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.