Gå til innhold

Marisipanlokk!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hjelpe meg, det er jo umulig å lage!

Skal marsipanen være kald eller temperert?

Har prøvd litt nå, den bare sprikker jo!

Hjelp hjelp hjelp!

Noen som kan gi meg noen tips?

Å kjøpe ferdig lokk er ikke aktuelt =)

Skrevet

Det er enklest om marsipanen er temperert, og du bør ikke bruke dyr Odense marsipan. Landlord fra Rema er grei å kjevle.

Gjest kalendria
Skrevet

Jeg bruker Odense-marsipan. Jeg gjør som følger: Tempererer marsipanen, knar sammen til "ball" og kjevler ballen til en tykk leiv, ca 15 cm i diameter (blir vel 3-5 cm tykk). Strør så masse melis på og under den, og legger den i kjøleskapet til den er kald. Tar den deretter ut og kjevler den "fra kaldt" til passende størrelse til kaken.

Har aldri hatt problemer, fremgangsmåten kan sikkert benyttes til annen type marsipan også.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...