Gå til innhold

Pepperkakeglasur


Anbefalte innlegg

Gjest Snowqueen
Skrevet

Jeg har glemt alt fra i fjor jeg......

Hva er det man har i melisen for at den ikke skulle bli gul?

Og så hva gjør jeg for å få glasuren skikkelig rød/grønn osv.? Jeg brukte konditorfarge i fjor, men den ble så blass, selv om jeg hadde masse-masse oppi.

Dere flinke damer - vær snill og hjelp meg......

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg synes konditorfargen til Cacas er ganske bra - i allefall noe av den.

Skrevet

Melk eller sitronsaft.

Om du bor nærme Sverige kan jeg tipse om at konditorfargen der er mye bedre. Hadde rød og gul derfra, men den grønne var kjøpt i norge. Brukte mange ganger så mye av den grønne til marsipanen som jeg gjorde av de svenske.

Så tipset er: Dra på Harry-tur.

bettine1365380024
Skrevet

Ha en eggehvite i melisen i tillegg til det vannet du måtte behøve for å få riktig tykkelse. Men begynn med eggehviten, da blir melisen stivere og hvitere:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...