Gå til innhold

forrett , når hovedrett er ovnsbakt laks


Anbefalte innlegg

Skrevet

Trenger noen tips til forrett, er tom for ideer.Skal ha gjester i kveld.....

Fortsetter under...

Skrevet

Carpaccio! :)

Yømmi!

hvordan lager jeg det da, og hvilke ingredienser trenger jeg? ikke dum ide.

Skrevet

Carpaccio! :)

Yømmi!

Du burde utvide reportoaret ditt til å inkludere hjemmelaget pesto :)

Skrevet

Du burde utvide reportoaret ditt til å inkludere hjemmelaget pesto :)

Hva tror du man har gode naboer for? ;)

Annonse

Skrevet

Hva tror du man har gode naboer for? ;)

Er det bare å bestille. altså?

*misunnelig*

mil1365380270
Skrevet

Carpaccio har for sterk smak for å passe til den hovedretten, mener jeg, men smak og behag :-)

Liker dere reker, er denne enkel:

Halv, skrelt, moden avocado legges på salatblad. Fylles med majones blandet med litt rømme, reker og litt dill.Kryst litt sitronsaft over. Nam-nam :-)

Skrevet

Det er heller ingen regl, men ofte passer det bedre med ikke fisk, og skalldyr- til en fiske hovedrett.

Jeg syntes også Carpaccio kan bli litt sterk i smaken for en ovnsbakt laks som er såpass "tam" i smaken. Jeg ville gått for en kremet Blomkålsuppe, eller en patè.

Skrevet

Carpaccio har for sterk smak for å passe til den hovedretten, mener jeg, men smak og behag :-)

Liker dere reker, er denne enkel:

Halv, skrelt, moden avocado legges på salatblad. Fylles med majones blandet med litt rømme, reker og litt dill.Kryst litt sitronsaft over. Nam-nam :-)

Det er heller ingen regl, men ofte passer det bedre med ikke fisk, og skalldyr- til en fiske hovedrett.

Jeg syntes også Carpaccio kan bli litt sterk i smaken for en ovnsbakt laks som er såpass "tam" i smaken. Jeg ville gått for en kremet Blomkålsuppe, eller en patè.

mil1365380270
Skrevet

Det er heller ingen regl, men ofte passer det bedre med ikke fisk, og skalldyr- til en fiske hovedrett.

Jeg syntes også Carpaccio kan bli litt sterk i smaken for en ovnsbakt laks som er såpass "tam" i smaken. Jeg ville gått for en kremet Blomkålsuppe, eller en patè.

Blir bare sulten av denne diskusjonen ;-) Patè er kjempegodt!

Dette er godt og enkelt:

Patè eller gåselever legges på rossosalat. Lag en liten saus av youghurt og tyttebærsaft, som dryppes over.

Skrevet

Aparges med spekeskinkebelte og parmesandryss. Gjerne en vinaigrette.

Foie gras med mangochutney på minitoast.

Skrevet

Takk for gode forslag. Gåselever har vi spist så mye av i det siste at det står vi over, vi endte opp med kamskjell og reker.

ha en fin helg:)

Annonse

fei1365380229
Skrevet

Er nok for sent, men kjøp Dagbladet, der er det en tre retters med ovnsbakt laks som hovedrett :)

Skrevet

Carpaccio! :)

Yømmi!

Ville gjestene ha orket laks etter denne retten da?

Skrevet

Ville gjestene ha orket laks etter denne retten da?

Selvfølgelig. Du eter ikke et berg av carpaccio heller. ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...