Gå til innhold

Gasskomfyr


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Snorkfrøken

Anbefaler deg å få en med både over og undervarme. Vi har kun undervarme og det er litt vanskelig å beregne med bakst. Steking av pizza og skjerping av rundstykker er greit nok, men baking er litt vanskelig synes jeg.

-Også blir maten så god, selv en kjedelig grandis blir god og sprø i gassovn! Utrolig men sant!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/231459-gasskomfyr/#findComment-1757340
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...