Gjest Vil ta vare på maten Skrevet 22. mai 2006 Skrevet 22. mai 2006 Hvordan er det best å oppbevare en paprika? Romtemperatur eller kjøleskap? Skal den være i en tett boks etter den er begynt på? 0 Siter
Gjest kjølig Skrevet 22. mai 2006 Skrevet 22. mai 2006 Legger den i en plastpose i kjøleskapet, jeg. Holder seg bra, der. Spiser mye, så den blir ikke liggende lenger en toppen en uke. Har forsøkt romtemperatur, men synes den fort blir myk, da. 0 Siter
Gemini Skrevet 22. mai 2006 Skrevet 22. mai 2006 Jeg oppbevarer alltid paprika i plastpose i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. 0 Siter
Sofline Skrevet 22. mai 2006 Skrevet 22. mai 2006 Når man har spist av den blir den fort myk, men det går fint å bruke den hvis den skal varmes opp. Uansett oppbevarer jeg den i kjøleskapet. Ubrukt holder den seg i hvertfall en uke da. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.