Gjest bør jeg? Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Gikk ut på dato 22 mai. Skal jeg tørre å spise den? ville du gjort det? 0 Siter
keinstein Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Ikke rå. Men gjennomstekt blir den helt sikkert fin. Evt skjært i strimler, litt soya, chili og salt. Stek på sterk varme og bruk på pizza under osten. 0 Siter
NeaNoor Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Kyllingfileter lukter i allefall helvete om de er dårlige. Gjelder sikkert kalkun også. 0 Siter
Gjest ????? jaha??++++fdafdas Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Kyllingfileter lukter i allefall helvete om de er dårlige. Gjelder sikkert kalkun også. Men bare to dager gammel? Opereres det ikke med slingringsmonn på kjøtt, som ved melk og egg? 0 Siter
Vanedis Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Jeg spiser aldri mat utgått på dato, så jeg hadde aldri gjort det. 0 Siter
NeaNoor Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Men bare to dager gammel? Opereres det ikke med slingringsmonn på kjøtt, som ved melk og egg? Jeg har opplevd at kyllingfileter (ferske) som har lukta helt forjævlig et par dager før de går ut på dato. Fryser de derfor om jeg ikke skal bruke de samme dagen som de ble kjøpt. 0 Siter
Vanedis Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Men bare to dager gammel? Opereres det ikke med slingringsmonn på kjøtt, som ved melk og egg? Egg har "best før", mens kjøtt (bedervelige matvarer) har oppgitt "holdbar til" - det er en forskjell, jfr. http://www.kalkun.no/Article.aspx?artid=9978&bgstyle=feet&mnu1id=4502&mnu2id=4517&mnu3id=&mnu4id= 0 Siter
Sofline Skrevet 24. mai 2006 Skrevet 24. mai 2006 Hvis den lukter og ser normal ut, så er det ingen fare. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.