Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en liten boks med safran som mannen min vokter som "den hellige gral". Men det har vel ikke holdbarhet i all evighet heller?

Noen som vet hvor lang holdbarhetstid det er sånn ca?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mange herrens år.

ok..så om det har stått på hylla i 10 år nå, så kan det fortsatt stå der 10 år til? Søren..skjønner ikke vitsen med å spare på det og ikke kunne bruke det :(

Skrevet

Det forvitrer som alt annet, men oppbevares det tørt og mørkt, kan det brukes i all evighet til det blir støv. Men fargen blir borte etterhvert.

Gjest Princess Peach
Skrevet

ok..så om det har stått på hylla i 10 år nå, så kan det fortsatt stå der 10 år til? Søren..skjønner ikke vitsen med å spare på det og ikke kunne bruke det :(

Lag en rett en dag han er borte, så hiver du oppi all safranen! hihi

Dere har vel ikke så dårlig råd at dere ikke kan kjøpe ny safran hvis dere bruker det opp, vel?

Skrevet

Lag en rett en dag han er borte, så hiver du oppi all safranen! hihi

Dere har vel ikke så dårlig råd at dere ikke kan kjøpe ny safran hvis dere bruker det opp, vel?

Nei, jeg skjønner ikke hvorfor den lille boksen er så viktig for ham. Tror jeg hiver den oppi neste indiske rett jeg lager, sier ingenting og etterfyller med karri. Han merker garantert ikke forskjellen likevel :-)

Skrevet

Det forvitrer som alt annet, men oppbevares det tørt og mørkt, kan det brukes i all evighet til det blir støv. Men fargen blir borte etterhvert.

Fortsatt knall orange etter 10 år, men nå har jeg bestemt meg for å bruke den uansett..

Gjest Princess Peach
Skrevet

Nei, jeg skjønner ikke hvorfor den lille boksen er så viktig for ham. Tror jeg hiver den oppi neste indiske rett jeg lager, sier ingenting og etterfyller med karri. Han merker garantert ikke forskjellen likevel :-)

Kjenner han det ikke på lukta da? :)

Skrevet

Fortsatt knall orange etter 10 år, men nå har jeg bestemt meg for å bruke den uansett..

Sikkert i orden. Det er bare virkestoffer i medisiner du trenger tenke på at kan representere noen fare. Krydder tror jeg bestemt bare blir smakløst og fargeløst.

Et 3000 år gammelt frø spiret leste jeg.

Skrevet

Kjenner han det ikke på lukta da? :)

Håper han ikke gjør det :) Det er som regel jeg som lager maten her i huset, jeg får bare si at jeg har brukt karri også, om han skulle merke det på retten. Har så fryktelig lyst til å teste ut safranen også :)

Gjest Princess Peach
Skrevet

Håper han ikke gjør det :) Det er som regel jeg som lager maten her i huset, jeg får bare si at jeg har brukt karri også, om han skulle merke det på retten. Har så fryktelig lyst til å teste ut safranen også :)

Gjør det! Skriv gjerne rapport om hvordan det gikk etterpå. ;)

Skrevet

Gjør det! Skriv gjerne rapport om hvordan det gikk etterpå. ;)

Hehe..skal gjøre det!

Gjest Princess Peach
Skrevet

Hehe..skal gjøre det!

Håper ikke mannen din koller vippen når han innser at du har brukt opp den dyrebare safranen hans. ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...