Gå til innhold

Hvorfor smugler folk lammekjøtt og oksekjøtt til Norge?


keinstein

Anbefalte innlegg

Kanskje fordi det er 85 kr pr kilo i toll på foredlet kjøtt å spare? Og 115 kr på biff?

http://www.bt.no/na24/article271420.ece

En liten varebil kan romme 500 kg kjøtt: 20 kr pr kg i Polen. Selges innsmuglet for kr 40-50 pr kg i Oslo. 20 x 500 kr = 10000 kr for et døgns jobb. En promilles sjanse for å bli tatt er ganske lønnsomt i snitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...