Gjest rappata Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Kesam er en mager ferskost som erstatter smør, rømme, fløte og annet fett uten å redusere smak eller konsistens. Passer i de fleste matretter, spesielt paier, kalde sauser, dressinger og alle typer bakverk. Kesam kan ikke kokes, men passer ypperlig i varme retter som tilberedes i stekeovn. Iskrem med Kesam kan ikke unnværes. http://www.melk.no/Article.aspx?artid=7086&mnu1id=6004&mnu2id=&mnu3id=&mnu4id= 0 Siter
Gjest rappata Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Kesam er en mager ferskost som erstatter smør, rømme, fløte og annet fett uten å redusere smak eller konsistens. Passer i de fleste matretter, spesielt paier, kalde sauser, dressinger og alle typer bakverk. Kesam kan ikke kokes, men passer ypperlig i varme retter som tilberedes i stekeovn. Iskrem med Kesam kan ikke unnværes. http://www.melk.no/Article.aspx?artid=7086&mnu1id=6004&mnu2id=&mnu3id=&mnu4id= Jeg sier bare Google! http://images.google.com/images?hl=no&q=kesam&btnG=Google-s%C3%B8k&lr=lang_no&sa=N&tab=wi http://www.google.com/search?hl=no&q=kesam&btnG=Google-s%C3%B8k&lr=lang_no Neste gang søker du selv! ;D 0 Siter
puttelull Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Jeg sier bare Google! http://images.google.com/images?hl=no&q=kesam&btnG=Google-s%C3%B8k&lr=lang_no&sa=N&tab=wi http://www.google.com/search?hl=no&q=kesam&btnG=Google-s%C3%B8k&lr=lang_no Neste gang søker du selv! ;D Hvis svaret på alle spørsmål bare kan googles: Hvorfor finnes DOL da? *rister på hodet* 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Hvis svaret på alle spørsmål bare kan googles: Hvorfor finnes DOL da? *rister på hodet* Det er da mye enklere og morsommere å dol'e enn å google. Det må da vel hvemsomhelst skjønne?! ;o) 0 Siter
Gjest rappata Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Hvis svaret på alle spørsmål bare kan googles: Hvorfor finnes DOL da? *rister på hodet* For de som ikke gidder Google sjæl? ;o) 0 Siter
Sofline Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Kesam er en mager ferskost som erstatter smør, rømme, fløte og annet fett uten å redusere smak eller konsistens. Passer i de fleste matretter, spesielt paier, kalde sauser, dressinger og alle typer bakverk. Kesam kan ikke kokes, men passer ypperlig i varme retter som tilberedes i stekeovn. Iskrem med Kesam kan ikke unnværes. http://www.melk.no/Article.aspx?artid=7086&mnu1id=6004&mnu2id=&mnu3id=&mnu4id= Jeg har prøvd å lage kesamis, den ble ikke noe god. Har du en god oppskrift? 0 Siter
Gjest rappata Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Jeg har prøvd å lage kesamis, den ble ikke noe god. Har du en god oppskrift? Prøv denne enkle: http://melk.no/Article.aspx?artid=10242 Eller denne mer avanserte m/krem og diverse: Safranert kesamis: 1 liter helmelk 1 dl kremfløte 1 dl Kesam 200 gr eggeplommer 60 gr glykosepulver 40 gr trimoline 60 gr melkepulver 6 gr safran 6 gr sorbetstabilisator Safranert kesamis: Kok opp melk, fløte og kesam. Ha litt av den varme melkeblandingen over eggeplommene slik at de blir temperert. Ha så i resten av melkeblandingen. Rør inn glykose, trimoline, melkepulver, safran og stabilisator. Varm smeten opp igjen til 45 grader C. Sil blandingen, avkjøl og frys ned. 0 Siter
Sofline Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Prøv denne enkle: http://melk.no/Article.aspx?artid=10242 Eller denne mer avanserte m/krem og diverse: Safranert kesamis: 1 liter helmelk 1 dl kremfløte 1 dl Kesam 200 gr eggeplommer 60 gr glykosepulver 40 gr trimoline 60 gr melkepulver 6 gr safran 6 gr sorbetstabilisator Safranert kesamis: Kok opp melk, fløte og kesam. Ha litt av den varme melkeblandingen over eggeplommene slik at de blir temperert. Ha så i resten av melkeblandingen. Rør inn glykose, trimoline, melkepulver, safran og stabilisator. Varm smeten opp igjen til 45 grader C. Sil blandingen, avkjøl og frys ned. Takk, den vil jeg prøve en dag. Får man tak i goykosepulver, trimoline, melkepulver og sorbetstabilisator i matbutikk? Hva er forresten trimoline? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Takk, den vil jeg prøve en dag. Får man tak i goykosepulver, trimoline, melkepulver og sorbetstabilisator i matbutikk? Hva er forresten trimoline? Trimoline er en liten trampoline som man kan bruke innendørs, til trim. Derav navnet trimoline. Det er greit å ha den i isen, så blir man ikke så tjukk av å spise den. 0 Siter
Sofline Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Trimoline er en liten trampoline som man kan bruke innendørs, til trim. Derav navnet trimoline. Det er greit å ha den i isen, så blir man ikke så tjukk av å spise den. Ahaa... veldig smart! Kanskje jeg skal begynne å bruke det i all maten jeg lager. :-) 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Ahaa... veldig smart! Kanskje jeg skal begynne å bruke det i all maten jeg lager. :-) Hihi, det er ikke så veldig godt kjent ennå, men snart kommer det nok på forsiden av norsk ukeblad: Gå ned i vekt med trimoline! 0 Siter
Sofline Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Hihi, det er ikke så veldig godt kjent ennå, men snart kommer det nok på forsiden av norsk ukeblad: Gå ned i vekt med trimoline! Kanskje vi skulle tipse dem. :-) 0 Siter
Gjest rappata Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Takk, den vil jeg prøve en dag. Får man tak i goykosepulver, trimoline, melkepulver og sorbetstabilisator i matbutikk? Hva er forresten trimoline? Det skulle stå glykosepulver En stor butikk med godt utvalg skulle ha det meste, spør betjeningen. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Det er da mye enklere og morsommere å dol'e enn å google. Det må da vel hvemsomhelst skjønne?! ;o) Latsekk! Skjerp deg! 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Trimoline er en liten trampoline som man kan bruke innendørs, til trim. Derav navnet trimoline. Det er greit å ha den i isen, så blir man ikke så tjukk av å spise den. Jeg pleier å ha gardintrapper i isen. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Jeg pleier å ha gardintrapper i isen. Blir du høy da? 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Blir du høy da? Jeg stiger opp til nye høyder. En på TV spiste 8 liter is på 3 minutter. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. mai 2006 Skrevet 28. mai 2006 Jeg stiger opp til nye høyder. En på TV spiste 8 liter is på 3 minutter. Brainfreeze! 0 Siter
puttelull Skrevet 29. mai 2006 Skrevet 29. mai 2006 Det er da mye enklere og morsommere å dol'e enn å google. Det må da vel hvemsomhelst skjønne?! ;o) Nemlig!;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.