Gjest Milla83 Skrevet 4. juni 2006 Skrevet 4. juni 2006 Var akkurat på vei til å lage sjokoladekake da jeg fant ut at jeg er tom for vaniljesukker.. Kan jeg sløyfe det,eller bruke noe annet i stedetfor? 0 Siter
kakki1365380609 Skrevet 4. juni 2006 Skrevet 4. juni 2006 Nå vet ikke jeg hvilken oppskrift du bruker da, men du kan sikkert sløyfe det. Jeg har aldri brukt det i noen av mine sjokoladekaker. 0 Siter
fresja Skrevet 4. juni 2006 Skrevet 4. juni 2006 Vaniljedråper har du vel ikke dag. Anter tar du ingenting i stedet, eller du tar en smak du liker: rom, sitron, kanel. 0 Siter
filiokus81 Skrevet 4. juni 2006 Skrevet 4. juni 2006 Vaniljedråper har du vel ikke dag. Anter tar du ingenting i stedet, eller du tar en smak du liker: rom, sitron, kanel. Kanel en nam! Nå fikk jeg også lyst på kake... ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.