Gjest Debra irl Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Trenger jeg brun saus når jeg har kålstuing? Blir det litt mye saus eller? litt blånn nå.... står stille. for mange dager fri... 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Jeg ville hatt brun saus selv om det er kålstuing. Mmm... Det er jo så godt! 0 Siter
Gjest PandaMiranda Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Jeg ville hatt brun saus selv om det er kålstuing. Mmm... Det er jo så godt! Enig. *smatt* 0 Siter
Hatsumomo Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Mmmm kålstuing - snadder det. Ville hatt brun saus til ja, det er jo også så godt 0 Siter
Gyda Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Enig med alle andre (tror ikke det kan sies for mange ganger): _Både_ brun saus og kålstuing! (Gjerne littegrann tyttebærsyltetøy også.) Nam! 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Selvfølgelig trenger du brun saus selv om du har kålstuing! 0 Siter
Gjest Debra irl Skrevet 6. juni 2006 Skrevet 6. juni 2006 Det ble (selvfølgeli?) begge deler. Nå koker potittene og jeg gleder meg til middag! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.