Gå til innhold

Kjøttkaker


Anbefalte innlegg

Gjest Debra irl
Skrevet

Trenger jeg brun saus når jeg har kålstuing? Blir det litt mye saus eller?

litt blånn nå.... står stille. for mange dager fri...

Videoannonse
Annonse
Gjest Princess Peach
Skrevet

Jeg ville hatt brun saus selv om det er kålstuing. Mmm... Det er jo så godt!

Gjest PandaMiranda
Skrevet

Jeg ville hatt brun saus selv om det er kålstuing. Mmm... Det er jo så godt!

Enig.

*smatt*

Skrevet

Mmmm kålstuing - snadder det.

Ville hatt brun saus til ja, det er jo også så godt :)

Skrevet

Enig med alle andre (tror ikke det kan sies for mange ganger):

_Både_ brun saus og kålstuing! (Gjerne littegrann tyttebærsyltetøy også.) Nam!

Gjest ChiengMai
Skrevet

Selvfølgelig trenger du brun saus selv om du har kålstuing!

Gjest Debra irl
Skrevet

Det ble (selvfølgeli?) begge deler. Nå koker potittene og jeg gleder meg til middag!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...