Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Moren og faren min har en sånn smørkopp i keramikk med lokk som står på kjøkkenbenken til enhver tid. Det er mye mer praktisk enn ut og inn med melangepakninga hver gang jeg skal steke noe. Men jeg finner ikke en slik kopp til salgs noen steder. Noen som kan hjelpe meg?

Fortsetter under...

Skrevet

Skal oppbevares kaldt står det på margarinpakka mi. Kun kortere opphold i romtemperatur.

Kanskje ikke så lurt likevel....Eller steker du hele dagen?

Klem

Skrevet

og hvordan er bakterievksten i dette smøret som står i romtemperatur hele dagen, da?

Skrevet

og hvordan er bakterievksten i dette smøret som står i romtemperatur hele dagen, da?

Margarin oppbevares ikke kjølig i butikken heller.

Skrevet

Margarin oppbevares ikke kjølig i butikken heller.

joooooooo

Annonse

Skrevet

Margarin oppbevares ikke kjølig i butikken heller.

Eh - jo. Hvis nærbutikken din ikke gjør det bør du ringe næringsmiddeltilsynet umiddelbart. Margarin oppbevares i kjøledisk ved siden av ost og andre meieriprodukter.

Gjest girl with no name
Skrevet

Du må nok på loppemarked eller bruktbutikk. Men margarin MÅ inn i kkøleskap etter bruk altså!

Skrevet

Margarin oppbevares ikke kjølig i butikken heller.

Det gjør den alle steder jeg handler.

Skrevet

Eh - jo. Hvis nærbutikken din ikke gjør det bør du ringe næringsmiddeltilsynet umiddelbart. Margarin oppbevares i kjøledisk ved siden av ost og andre meieriprodukter.

Smør ja, margarin nei. Ingen steder jeg handler oppbevarer margarinen i kjøledisken. (Jeg bor i Danmark.)

Skrevet

Det gjør den alle steder jeg handler.

Men ikke her i Danmark.

Annonse

Skrevet

og hvordan er bakterievksten i dette smøret som står i romtemperatur hele dagen, da?

Såfremt det er smør eller margarin som bare består av fett så vil det ikke være bakterier der. Men er det lettmargarin som er blandet med vann eller annen væske så er det en bakteriebombe å ha i romtemperatur. Men fett harskner jo når det blir oppbevart varmt så det bør jo helst oppbevares i kjøleskap

Skrevet

Smør ja, margarin nei. Ingen steder jeg handler oppbevarer margarinen i kjøledisken. (Jeg bor i Danmark.)

I Norge oppbevares margaring og smør sammen, i kjøledisken. Heldigvis. Margarin blir fort veldig mykt om det står lenge i romtemp og jeg tør ikke tenkt på bakterieveksten engang.

Skrevet

Men ikke her i Danmark.

Da tyder det på at dansk margarin inneholder ganske mye herdet fett som gjør at det holder seg bedre uten å harskne. Men som også er skikkelig helseskadelig.

Skrevet

Da tyder det på at dansk margarin inneholder ganske mye herdet fett som gjør at det holder seg bedre uten å harskne. Men som også er skikkelig helseskadelig.

Herdet fett er forbudt i dansk mat (i motsetning til i Norge).

Skrevet

I Norge oppbevares margaring og smør sammen, i kjøledisken. Heldigvis. Margarin blir fort veldig mykt om det står lenge i romtemp og jeg tør ikke tenkt på bakterieveksten engang.

Margarinen jeg kjøper er hard.

Skrevet

Herdet fett er forbudt i dansk mat (i motsetning til i Norge).

Da har de noe annet mystisk i margarinen sin! For margarin bli myk i romtemp.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...