Gjest se det an Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 tuller du? Jeg la det bare på bakepapir og hadde det på vanlig. 0 Siter
keinstein Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 tuller du? Nei. Blir så lekkert atte. Mye bedre enn stekepanne. 0 Siter
flisa Skrevet 17. august 2006 Forfatter Skrevet 17. august 2006 Jeg la det bare på bakepapir og hadde det på vanlig. Hva betyr "hadde det på vanlig"? 0 Siter
flisa Skrevet 17. august 2006 Forfatter Skrevet 17. august 2006 Nei. Blir så lekkert atte. Mye bedre enn stekepanne. Jeg har varmluftsovn - skal jeg ikke ha på noen grader i selve stekeovnen? Bare grillen liksom? -hva legger jeg de på - og hvor lenge? Give it to me! 0 Siter
Gjest se det an Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Hva betyr "hadde det på vanlig"? Jeg setter bryteren der den pleier å være når jeg har i ovnsretter osv. Og ca 200 grader til baconet er ferdig. 0 Siter
vin Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Bra tips:Legg det på bakepapir i microen en liten stund og vips du gar kanonsprøe bacon skiver! 0 Siter
flisa Skrevet 17. august 2006 Forfatter Skrevet 17. august 2006 Bra tips:Legg det på bakepapir i microen en liten stund og vips du gar kanonsprøe bacon skiver! Det vet jeg - men det er MYE jeg skal lage..... 0 Siter
Gjest se det an Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Jeg har varmluftsovn - skal jeg ikke ha på noen grader i selve stekeovnen? Bare grillen liksom? -hva legger jeg de på - og hvor lenge? Give it to me! Du kan legge de på bakepapir, og når de er ferdige heller du fettet av. 0 Siter
flisa Skrevet 17. august 2006 Forfatter Skrevet 17. august 2006 Jeg setter bryteren der den pleier å være når jeg har i ovnsretter osv. Og ca 200 grader til baconet er ferdig. ok, takk! hehe - (hvor i huleste har h*n bryteren?) hihi 0 Siter
flisa Skrevet 17. august 2006 Forfatter Skrevet 17. august 2006 Du kan legge de på bakepapir, og når de er ferdige heller du fettet av. Takk - da setter jeg igang 0 Siter
Gjest se det an Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 ok, takk! hehe - (hvor i huleste har h*n bryteren?) hihi LOL 0 Siter
vin Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Det vet jeg - men det er MYE jeg skal lage..... Okidokki... Lykke til! 0 Siter
Sofline Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Litt sent, men til en annen gang: Jeg bare legger det side ved side på bakepapir og steker til det blir sprøtt (200 grader tror jeg). Det lønner seg å legge noe over så ovnen ikke bør vaskes etterpå. Dopapir fungerer fint. 0 Siter
flisa Skrevet 17. august 2006 Forfatter Skrevet 17. august 2006 Litt sent, men til en annen gang: Jeg bare legger det side ved side på bakepapir og steker til det blir sprøtt (200 grader tror jeg). Det lønner seg å legge noe over så ovnen ikke bør vaskes etterpå. Dopapir fungerer fint. gosh -jeg stekte det i to omganger i stekepanna som vanlig jeg... 0 Siter
Sofline Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 gosh -jeg stekte det i to omganger i stekepanna som vanlig jeg... Jeg synes det er lettere å få det sprøtt i ovn, de få gangen jeg steker bacon. Forrige gang jeg stekte det i panna ble det ikke ordentlig sprøtt. 0 Siter
Gemini Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Litt sent, men til en annen gang: Jeg bare legger det side ved side på bakepapir og steker til det blir sprøtt (200 grader tror jeg). Det lønner seg å legge noe over så ovnen ikke bør vaskes etterpå. Dopapir fungerer fint. Dopapir? Er det ikke bedre med skikkelig kjøkkenpapir? 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 17. august 2006 Skrevet 17. august 2006 Dopapir? Er det ikke bedre med skikkelig kjøkkenpapir? Tenkte det samme, he he.. Litt mer appetittelig 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.