Gå til innhold

Fort! - hvordan steker jeg bacon i stekeovn?


Anbefalte innlegg

Gjest se det an
Skrevet

tuller du?

Jeg la det bare på bakepapir og hadde det på vanlig.

Skrevet

tuller du?

Nei. Blir så lekkert atte. Mye bedre enn stekepanne.

Skrevet

Jeg la det bare på bakepapir og hadde det på vanlig.

Hva betyr "hadde det på vanlig"?

Skrevet

Nei. Blir så lekkert atte. Mye bedre enn stekepanne.

Jeg har varmluftsovn - skal jeg ikke ha på noen grader i selve stekeovnen? Bare grillen liksom? -hva legger jeg de på - og hvor lenge?

Give it to me!

Gjest se det an
Skrevet

Hva betyr "hadde det på vanlig"?

Jeg setter bryteren der den pleier å være når jeg har i ovnsretter osv. Og ca 200 grader til baconet er ferdig.

Skrevet

Bra tips:Legg det på bakepapir i microen en liten stund og vips du gar kanonsprøe bacon skiver!

Skrevet

Bra tips:Legg det på bakepapir i microen en liten stund og vips du gar kanonsprøe bacon skiver!

Det vet jeg - men det er MYE jeg skal lage.....:)

Gjest se det an
Skrevet

Jeg har varmluftsovn - skal jeg ikke ha på noen grader i selve stekeovnen? Bare grillen liksom? -hva legger jeg de på - og hvor lenge?

Give it to me!

Du kan legge de på bakepapir, og når de er ferdige heller du fettet av.

Skrevet

Jeg setter bryteren der den pleier å være når jeg har i ovnsretter osv. Og ca 200 grader til baconet er ferdig.

ok, takk! hehe - (hvor i huleste har h*n bryteren?) hihi

Skrevet

Du kan legge de på bakepapir, og når de er ferdige heller du fettet av.

Takk - da setter jeg igang :)

Gjest se det an
Skrevet

ok, takk! hehe - (hvor i huleste har h*n bryteren?) hihi

LOL

Skrevet

Det vet jeg - men det er MYE jeg skal lage.....:)

Okidokki...

Lykke til!

Skrevet

Litt sent, men til en annen gang: Jeg bare legger det side ved side på bakepapir og steker til det blir sprøtt (200 grader tror jeg). Det lønner seg å legge noe over så ovnen ikke bør vaskes etterpå. Dopapir fungerer fint.

Skrevet

Litt sent, men til en annen gang: Jeg bare legger det side ved side på bakepapir og steker til det blir sprøtt (200 grader tror jeg). Det lønner seg å legge noe over så ovnen ikke bør vaskes etterpå. Dopapir fungerer fint.

gosh -jeg stekte det i to omganger i stekepanna som vanlig jeg...

Skrevet

gosh -jeg stekte det i to omganger i stekepanna som vanlig jeg...

Jeg synes det er lettere å få det sprøtt i ovn, de få gangen jeg steker bacon. Forrige gang jeg stekte det i panna ble det ikke ordentlig sprøtt.

Skrevet

Litt sent, men til en annen gang: Jeg bare legger det side ved side på bakepapir og steker til det blir sprøtt (200 grader tror jeg). Det lønner seg å legge noe over så ovnen ikke bør vaskes etterpå. Dopapir fungerer fint.

Dopapir?

Er det ikke bedre med skikkelig kjøkkenpapir?

Skrevet

Dopapir?

Er det ikke bedre med skikkelig kjøkkenpapir?

Tenkte det samme, he he.. Litt mer appetittelig :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...