Gå til innhold

Oppskrift på "dampebollar" ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har endeleg kjøpt oss ein sånn der dampkokesak, etter å ha ønska meg det i mange mange år så stoppa vi utanfor asiamatbutikken i går og såg den i vindauget og gemalen kunne ikkje seie nei til store bedande auge (sjølv om vi eigentleg ikkje hadde råd akkurat no).

Veldig praktisk, kan jo bruke den til så mangt. Men eg har litt lyst til å prøve å lage dampeboller i den. Slik som dei gjer i Kina, og i Tibet, Fillippinene... og for så vidt i austeuropa og sikkert både her og der.

Men det hadde vore praktisk med ei enkel og grei oppskrift, og det har eg ikkje.

Har du?

Altså, ein deig av passeleg slag, med fyll av eit anna passeleg slag inni. Helst utan for mange spesialingrediensar som ein som regel ikkje har på eit vanleg (kjedeleg) norsk kjøkken.

Helsing

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...