Gå til innhold

Til Bruset, og syre/base-balanse


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære Borealis,

I følge tilhengere av syre-base balansen er det vitkigere om maten er syredannende enn om den inneholder syrer (særlig gjelder dette organiske syrer som fruktsyrer). Det kan sammenlignes med at den viktigste faktoren for å senke kolesterolinnholdet er å unngå mat som fører til økt kolesterolproduksjon og ikke matvarer som i seg selv inneholder kolesterol som f.eks. egg. Derfor kan personer med leddplager (som ikke skal ha syredannende mat) likevel innta organiske syrer som i eplecidereddik.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...