villee Skrevet 3. oktober 2006 Skrevet 3. oktober 2006 Tips? Kan de "klassiske" kjøttdeig middagene, men har dere noen spennende kjøttdeig oppskrifter? Er ikke kresen 0 Siter
Gjest er godt Skrevet 3. oktober 2006 Skrevet 3. oktober 2006 Kjøttdeig i paprika(Hele, dvs toppen skjært av) Stekes i ovn, etter at kjøttdeige n er stekt i panne. 0 Siter
villee Skrevet 3. oktober 2006 Forfatter Skrevet 3. oktober 2006 Kjøttdeig i paprika(Hele, dvs toppen skjært av) Stekes i ovn, etter at kjøttdeige n er stekt i panne. Oj, det hørtes godt ut! Men blir ikke paprikaen bløt? Og er det nok til middag? 0 Siter
Gjest Er godt Skrevet 3. oktober 2006 Skrevet 3. oktober 2006 Oj, det hørtes godt ut! Men blir ikke paprikaen bløt? Og er det nok til middag? http://matprat.no/Recipe.aspx?artid=9114&mnu1=&mnu2= På denne linken finner du mange gode oppskrifter 0 Siter
villee Skrevet 3. oktober 2006 Forfatter Skrevet 3. oktober 2006 http://matprat.no/Recipe.aspx?artid=9114&mnu1=&mnu2= På denne linken finner du mange gode oppskrifter Takk! Men blir ikke paprikaen bløt etter å ha stått i ovnen 45 min? Og det går vel an å gjøre det samme med tomater, men de blir kanskje enda fortere bløte? 0 Siter
Dorthe Skrevet 3. oktober 2006 Skrevet 3. oktober 2006 Takk! Men blir ikke paprikaen bløt etter å ha stått i ovnen 45 min? Og det går vel an å gjøre det samme med tomater, men de blir kanskje enda fortere bløte? Hvis du blander ris i kjøttdeigen blir den i hvert fall ikke bløt. 0 Siter
villee Skrevet 3. oktober 2006 Forfatter Skrevet 3. oktober 2006 Hvis du blander ris i kjøttdeigen blir den i hvert fall ikke bløt. Åja! Det var en god ide.. Men hvorfor blir ikke paprikaen bløt hvis det er ris i kjøttdeigblandingen? Ja jeg må ha det inn med tskje 0 Siter
Dorthe Skrevet 3. oktober 2006 Skrevet 3. oktober 2006 Åja! Det var en god ide.. Men hvorfor blir ikke paprikaen bløt hvis det er ris i kjøttdeigblandingen? Ja jeg må ha det inn med tskje Risen trekker antagelig til seg væsken. Jeg vet ikke. Men jeg er veldig glad i fylte paprika men har ikke spist skikkelige siden exsvigermora mi lage dem. 0 Siter
villee Skrevet 3. oktober 2006 Forfatter Skrevet 3. oktober 2006 Risen trekker antagelig til seg væsken. Jeg vet ikke. Men jeg er veldig glad i fylte paprika men har ikke spist skikkelige siden exsvigermora mi lage dem. Skal jeg koke risen før jeg blander den med kjøttdeigblandingen da? Og vet du hvordan det fungerer med tomater istedet for paprika? BIG tomatoes ) 0 Siter
Dorthe Skrevet 3. oktober 2006 Skrevet 3. oktober 2006 Skal jeg koke risen før jeg blander den med kjøttdeigblandingen da? Og vet du hvordan det fungerer med tomater istedet for paprika? BIG tomatoes ) Det fungerer på samme måte. Jeg har ikke oppskrift her men jeg kan legge den ut i morgen, den ligger på den andre maskinen min. 0 Siter
villee Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter Skrevet 4. oktober 2006 Det fungerer på samme måte. Jeg har ikke oppskrift her men jeg kan legge den ut i morgen, den ligger på den andre maskinen min. Jeg fant oppskrift på URLen før i tråden her men hvis du har en bedre/annen så tar jeg gjerne imot 0 Siter
Dorthe Skrevet 4. oktober 2006 Skrevet 4. oktober 2006 Jeg fant oppskrift på URLen før i tråden her men hvis du har en bedre/annen så tar jeg gjerne imot 10-12 grønne paprika 1 finhakket løk 1 hvitløksbåt 750 gr kjøttdeig 1/2 kopp ris to tomater Hul ut paprikaene, stek løk, hvitløk og kjøttdeig. Hell i risen, tomatene, salt og pepper. La det småkoke i fem minutter og så fyller man paprikaene med blandingen. Stek i steikovnen på ca 200 grader i en time. Det er oppskriften, jeg slumper og bruker ofte litt tomatpure isteden for tomater osv. Ikke fyll dem for fulle, risen svulmer opp. 0 Siter
villee Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter Skrevet 4. oktober 2006 10-12 grønne paprika 1 finhakket løk 1 hvitløksbåt 750 gr kjøttdeig 1/2 kopp ris to tomater Hul ut paprikaene, stek løk, hvitløk og kjøttdeig. Hell i risen, tomatene, salt og pepper. La det småkoke i fem minutter og så fyller man paprikaene med blandingen. Stek i steikovnen på ca 200 grader i en time. Det er oppskriften, jeg slumper og bruker ofte litt tomatpure isteden for tomater osv. Ikke fyll dem for fulle, risen svulmer opp. Dvs IKKE koke risen? Huff jeg er så dårlig til å lage mat... :/ 0 Siter
Dorthe Skrevet 4. oktober 2006 Skrevet 4. oktober 2006 Dvs IKKE koke risen? Huff jeg er så dårlig til å lage mat... :/ Nei, du skal ikke koke risen. Bare steke den 5 minutter i panna sammen med det andre. 0 Siter
org Skrevet 4. oktober 2006 Skrevet 4. oktober 2006 Nei, du skal ikke koke risen. Bare steke den 5 minutter i panna sammen med det andre. Jeg går ut fra at det ikke er sånn snarkokt ris? 0 Siter
Dorthe Skrevet 4. oktober 2006 Skrevet 4. oktober 2006 Jeg går ut fra at det ikke er sånn snarkokt ris? Vanlig ris ) 0 Siter
villee Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter Skrevet 4. oktober 2006 Vanlig ris ) Takk takk og atter takk. Dette virker så godt så nå må jeg lage meg noe annen mat 0 Siter
Dorthe Skrevet 4. oktober 2006 Skrevet 4. oktober 2006 Takk takk og atter takk. Dette virker så godt så nå må jeg lage meg noe annen mat ) 0 Siter
villee Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter Skrevet 4. oktober 2006 ) Du har vel ikke peiling på iskaker også? Tenker på å lage iskake med daim.. 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Du har vel ikke peiling på iskaker også? Tenker på å lage iskake med daim.. Har ikke anelse om slike ting ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.