Gjest dame i familie Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Det er for meg å f.eks. kjøpe inn til salat (det gjør jeg av og til), kjøpe ferske reker (ikke på boks), en pakke ciabatta, ikke kun en pakke servelat men også noen andre pakker kjøttpållegg, fersk fisk. 0 Siter
Gjest minesti Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Biff,hjemmelaget saus,fløtegratinerte poteter og hærlige grønnsaker Kaffe,baylis og sukessterte Herlige kaker fra favoritt konditoriet. spennende tapas 0 Siter
Lucretia Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Salat er iallefall ikke luksus for meg. Isåfall bader vi i luksus her! Salat har vi ved siden av middagen oftere enn vi ikke har det. God salat med bl.a. feta, pinjekjerner og krutonger i tillegg til "grønnsakene". Og vi tar gjerne salat som selve middagen også, da med egg og pasta for å gjøre litt mer mat ut av det, og hvitløksbrød til. Luksusmatvarer for meg, hva kan det være? Safran! Jeg har ennå ikke kjøpt det pga jeg er usikker på hvordan det smaker, men har mange oppskrifter liggende med safran. Verdens dyreste krydder. Det må være luksus, det. En gang skal jeg prøve det. Kommer ikke på noe mer 0 Siter
Gjest dame i familie Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Biff,hjemmelaget saus,fløtegratinerte poteter og hærlige grønnsaker Kaffe,baylis og sukessterte Herlige kaker fra favoritt konditoriet. spennende tapas Biff er luksus her også, samt kjøtt som lammelår osv. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Mye av det du nevner regner jeg faktisk mer som hverdagsvarer, evt. varer vi kjøper inn til helgen, men ikke direkte luksusvarer. Luksusvarer for meg er hummer, russisk/ukrainsk kaviar, champagne, dyre skinker (pata negra)... 0 Siter
Lucretia Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Mye av det du nevner regner jeg faktisk mer som hverdagsvarer, evt. varer vi kjøper inn til helgen, men ikke direkte luksusvarer. Luksusvarer for meg er hummer, russisk/ukrainsk kaviar, champagne, dyre skinker (pata negra)... champagne, ja, det er også luksus for meg 0 Siter
Gjest amparro... Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Det må være hummer og annen dyr sjømat. Champagne også. Noen veldig dyre oster er også luksus her. Sjelden jeg kjøper det. Biff, og alt det andre er "vanlig" helgemat. 0 Siter
Mirabell Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Luksus for meg er f.eks. kamskjell, hummer, kaviar, gåselever (med sautern!), gode franske viner. Mmmmm.... Helgegodt er f.eks.lammelår, oksefilet, reker/scampi. Mmm... Godt det og! Starter helgen i dag ) 0 Siter
flisa Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Feta fra bøtte hos tyrker'n. Kantareller .) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Salat er iallefall ikke luksus for meg. Isåfall bader vi i luksus her! Salat har vi ved siden av middagen oftere enn vi ikke har det. God salat med bl.a. feta, pinjekjerner og krutonger i tillegg til "grønnsakene". Og vi tar gjerne salat som selve middagen også, da med egg og pasta for å gjøre litt mer mat ut av det, og hvitløksbrød til. Luksusmatvarer for meg, hva kan det være? Safran! Jeg har ennå ikke kjøpt det pga jeg er usikker på hvordan det smaker, men har mange oppskrifter liggende med safran. Verdens dyreste krydder. Det må være luksus, det. En gang skal jeg prøve det. Kommer ikke på noe mer Vi spiser også salat så godt som hver dag. Safran er faktisk ikke så dyrt i bruk. Riktignok er kiloprisen helt sinssyk, men man trenger så veldig lite av det i en matrett, at utgiften som sådan slett ikke er avskrekkende. Det er feks veldig godt til sjømat. Vi bruker det i saus til laks og i en type fiskesuppe. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Salat er hverdagsmat her. Ciabatta, godt kjøttpålegg og sånt er helgemat. Luksusmat er tja...foie gras (slafse), kamskjell og denslags lekkerbiskener. 0 Siter
Lucretia Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Vi spiser også salat så godt som hver dag. Safran er faktisk ikke så dyrt i bruk. Riktignok er kiloprisen helt sinssyk, men man trenger så veldig lite av det i en matrett, at utgiften som sådan slett ikke er avskrekkende. Det er feks veldig godt til sjømat. Vi bruker det i saus til laks og i en type fiskesuppe. Jeg har prøvd å spørre mor hvordan det smaker, men hun bare sier at "jammen du kan bare bruke gurkemeie i stedet"... så jeg lurer, er det bare fargen som teller? Jeg undres over hvordan det smaker. Er det likt gurkemeie i smak? Gurkemeie er noe jeg bare bruker for farge iallefall. Syns ikke det smaker så mye. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jeg har prøvd å spørre mor hvordan det smaker, men hun bare sier at "jammen du kan bare bruke gurkemeie i stedet"... så jeg lurer, er det bare fargen som teller? Jeg undres over hvordan det smaker. Er det likt gurkemeie i smak? Gurkemeie er noe jeg bare bruker for farge iallefall. Syns ikke det smaker så mye. Nei, det er ikke det samme, smaksmessig. Safran har en myyyye sterkere og "renere" smak. Men neiggu om jeg vet hvordan jeg skal beskrive den... Det er i hvert fall veldig godt, men må brukes med forsiktighet, for om det blir for mye, blir det veldig dominerende. 0 Siter
flisa Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jeg har prøvd å spørre mor hvordan det smaker, men hun bare sier at "jammen du kan bare bruke gurkemeie i stedet"... så jeg lurer, er det bare fargen som teller? Jeg undres over hvordan det smaker. Er det likt gurkemeie i smak? Gurkemeie er noe jeg bare bruker for farge iallefall. Syns ikke det smaker så mye. en pakke koster kanskje 20 kroner - så du kan vel bare prøve? 0 Siter
Lucretia Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 en pakke koster kanskje 20 kroner - så du kan vel bare prøve? jada, jeg har nå kjøpt safran nå for et par timer siden. Hehe. En bitteliten rød boks med safran i et stort krydderglass til 19 kr. Vet ikke når jeg skal få prøvd det ut, da. Litt travel i dagene fremover, så blir vel mest ferdigmat. Får vel prøve å lage noe med safran neste uke spennende! Her blir det luksus! 0 Siter
Gjest dame med samboer Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 grønnsaker er dyrt!Men det er høyt prioritert her, så vi spiser mye salat. Til hverdags spiser vi gjerne svensk kyllingfilet og frossen laksefilet. Synes frossenfisk er bedre, det er mye dårlig "fersk" fisk NORSK kyllingfilet er luksus-priset. Ellers synes jeg det er dyrt å kjøpe parmaskinke, bøffelmozarella, parmesan og pinjekjerner. 0 Siter
hidi Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Ser flere nevner hummer, ekte kaviar etc. som luksusvarer. For meg er det_ så_ luksus at jeg ikke har råd til å tenke på det engang... Har smakt hummer i selskap og det var deilig. Ekte kaviar har jeg aldri smakt, men skulle gjerne! Så da blir luksusmat for meg indrefilèt, hjortefilèt og lammelår. Nam, nam... 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Halomiost og stykker med parmensanost. Rakørret er luksus og det å kjøpe ferdige middager på Deli di Luka. Roastbiff er også luksus. Hummer er for meg også slik luksus at jeg ikke tenker på det engang. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Halomiost og stykker med parmensanost. Rakørret er luksus og det å kjøpe ferdige middager på Deli di Luka. Roastbiff er også luksus. Hummer er for meg også slik luksus at jeg ikke tenker på det engang. Har spist hummer en gang,- og jeg syntes ikke det var så fantastisk... Krabbe syntes jeg var bedre. (med forbehold om den ene hummeren var spesielt lite god...) 0 Siter
MsSophie Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 De der scampiene i chilisaus som de har i ferskvare disken ( i noen Meny-butikker), koster kr 299,- pr kg. Altså kommer en liten putt på ca femtilappen...da synes jeg at jeg luxer meg veldig! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.