Gjest ingen kjøkkendame Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Hver enese gang jeg skal bake ei kake må den stå myyye lengre i ovnen enn det står i oppskrifta. Slik som nå foreksempel, har ei gulrotkake i ovnen som skulle stå 50-60 minutter. Min har stått der i 80 minuttere og er enda ikke stekt i midten.... Ovnen er flunkende ny til og med. 0 Siter
Gjest ingen kjøkkendame Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Har du slått den på? ha ha Selvfølgelig......150 grader midt i ovnen. Hadde samme problemet da jeg hadde den gamle ovnen min. 0 Siter
flisa Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 ha ha Selvfølgelig......150 grader midt i ovnen. Hadde samme problemet da jeg hadde den gamle ovnen min. Bruker du rist under forma da? .. . .eller setter du forma på sånn tett plate? 0 Siter
NeaNoor Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Har du slått den på? "Har du slått den på?" Haha, nå lo jeg. 0 Siter
Gjest ingen kjøkkendame Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Bruker du rist under forma da? .. . .eller setter du forma på sånn tett plate? rist. Er det feil? 0 Siter
Gjest GA Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 ha ha Selvfølgelig......150 grader midt i ovnen. Hadde samme problemet da jeg hadde den gamle ovnen min. er ikke 150 grader litt lite? 0 Siter
Gjest ingen kjøkkendame Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 er ikke 150 grader litt lite? Det skjer på sjokoladekaker og sånt som har 175 grader også. Jeg følger oppskriftene. 0 Siter
Gjest bakere1 Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 ha ha Selvfølgelig......150 grader midt i ovnen. Hadde samme problemet da jeg hadde den gamle ovnen min. Vri på mye mer varme, og på med vifta. 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Har du slått den på? Haha, nå fikk du meg til å le høyt her jeg satt 0 Siter
Gjest ingen kjøkkendame Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Vri på mye mer varme, og på med vifta. ok...skal prøve det tipset neste gang. 0 Siter
birdie Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 rist. Er det feil? Jeg bruker bestandig plate og setter den nederst i ovnen. Det blir dobbelt bunn, med form og plate, og da spres varmen bedre. Ellers så kan det jo virke som om du kan skru opp varmen bittelitt - selv om ovnen er ny heter det seg visst at ikke to ovner er like, og at man må eksperimentere seg frem til det som passer for din ovn. 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Du bør satse på 180-200 grader i ovnen din, siden resultatet ser slik ut etter så lang tid. 0 Siter
EllaJo Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Du har nok for lite varme på. I oppskrifter på nettet står det 180-200 grader på gulrotkake med steketid på rundt 1 time. (150-160 grader - steketid 1 1/2 time) 0 Siter
Gjest GA Skrevet 7. oktober 2006 Skrevet 7. oktober 2006 Det skjer på sjokoladekaker og sånt som har 175 grader også. Jeg følger oppskriftene. Plasserer dem riktig i ovnen, med både over- og undervarme? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.