Lillemus Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Men det blir vel pizza idag også... Fjordland har nyyyydelig risgrøt også. ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Semulegrynsgrøt er best. Det er kjempegodt! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 nam..nam... snufs.. *klemmer nesa mot vindusruten din utenfor* Hihi.... 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 Her blir det gratinert pasta. Kokt pasta, ostesaus fra toro, laks og brokkoli i ildfast form, også ost på toppen. Settes i ovnen til det er ferdig:P Nam nam! Gleder meg:) Det tror jeg faktisk jeg har alt til. Hørtes veldig godt ut ) 0 Siter
Gjest streker paa veggen..! Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Semulegrynsgrøt er best. mmm, husker ikke åssen det smaker.. lyst på risensgrynsgrøt her egentlig, men alt går bare det har litt klumpette konsistens. Og om jeg kan ta kanel og sukker på....! 0 Siter
Gjest streker paa veggen..! Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Fjordland har nyyyydelig risgrøt også. ) Får se hva jeg finner, komme meg til butikken nuh..! 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 Det høres godt ut! Jeg har aldri hatt hvitløk i, men det var slettes ingen dum idé... Jeg bruker ofte slike ferdigskivede hvitløk som ligger i saltvann. Lettvint. Jeg tror jeg er helt matt i dag, orker liksom ikke. Men så har jeg ringt rundt til ørten offentlig kontor i dag som jeg burde ha ringt for lenge siden. Det tok på psykisk gitt, jeg har grudd meg lenge. 0 Siter
serendipity Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Fjordland har nyyyydelig risgrøt også. ) Ja, den er faktisk knallgod :-) 0 Siter
dolores83 Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Det tror jeg faktisk jeg har alt til. Hørtes veldig godt ut ) Det kan jeg bekrefte at det er:) 0 Siter
serendipity Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Hver dag. De er sihker og jeg spiser der stadig, som regel kikerter med raita og ris. Eller samosa. Samosa er innmari godt men tar lang tid å lage. Det orker jeg i hvert fall ikke nå ) Samosa er det indisk?? 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 Nå må jeg velge snart for maten må være ferdig til halv sju for da kommer minstemann hjem fra judo. 0 Siter
hidi Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Skinke, paprika, noen pommes frites, ost og hvitløk og så krydrer jeg med tacokrydder. Jeg er litt sånn hvitløkfan når det blir høst for jeg orker ikke at vi skal bli syke. Og det er vi faktisk aldri heller. Noen pomme frites? Tre da eller unner du deg flere... 0 Siter
Signaturelle Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Fjorlands sweet and sour er god! Ingen skam å spise fjordland! 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 Samosa er det indisk?? Ja, det er slik vann, olje og meldeig som fylles med knadde, kokte poteter og garamasala og chili. Og så friteres de. 0 Siter
serendipity Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Hver dag. De er sihker og jeg spiser der stadig, som regel kikerter med raita og ris. Eller samosa. Samosa er innmari godt men tar lang tid å lage. Det orker jeg i hvert fall ikke nå ) .. tenkte på Zambusa (eller åssen det skrives) som er Somalisk, og er sinnykt godt det også. 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 Noen pomme frites? Tre da eller unner du deg flere... Hihi, jeg fyller opp panna før jeg slenger eggene over. 0 Siter
serendipity Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Ja, det er slik vann, olje og meldeig som fylles med knadde, kokte poteter og garamasala og chili. Og så friteres de. Da er det omtrent som Zambusa som de spier i Somalia, emn der er de ofte fylt med tunfisk, og ulike andre krydder, og fritert. Da er det omtrent det samme da... 0 Siter
dolores83 Skrevet 11. oktober 2006 Skrevet 11. oktober 2006 Nå må jeg velge snart for maten må være ferdig til halv sju for da kommer minstemann hjem fra judo. Vi venter selvfølgelig i spenning på avgjørelsen:P 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 .. tenkte på Zambusa (eller åssen det skrives) som er Somalisk, og er sinnykt godt det også. Det har jeg ikke smakt. *er ingen somalsk nabo her* ;o) 0 Siter
Dorthe Skrevet 11. oktober 2006 Forfatter Skrevet 11. oktober 2006 Da er det omtrent som Zambusa som de spier i Somalia, emn der er de ofte fylt med tunfisk, og ulike andre krydder, og fritert. Da er det omtrent det samme da... Jeg tror man egentlig kan fylle med hva man vil, men naboen her fortrekker poteter. Jeg har forresten spist med blomkål også. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.