Gå til innhold

Fiseripolitikk og dysleksi


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lutefis har jeg ikke engang smakt, for den ser ut og lukter så ekkelt.

Men jeg er også veldig glad i biff...

Slafs. Hva med deg?

En velhengt ytrefilet er vanskelig å få tak i, men da koser jeg meg. Med peppersaus, karristekte sjampinjonger, rødbeter, potetmos med rå løk og litt hakket kapers.

  • Svar 72
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • keinstein

    29

  • Jally

    3

  • Babette

    2

  • Lillemus

    1

Mest aktive i denne tråden

Gjest rossenrisken
Skrevet

En velhengt ytrefilet er vanskelig å få tak i, men da koser jeg meg. Med peppersaus, karristekte sjampinjonger, rødbeter, potetmos med rå løk og litt hakket kapers.

Tror du er drømmekokken min!

*lengte*

:)

Skrevet

Morsomt i hvertfall. Det oppsto i går..

;)

Jeg var tilbøyelig til å tro at hele DOL holdt på å gå i oppløsning...*hikster av latter*

De må inn og rydde. Det er ikke bare å slette når det er laget slik.

Gjest rossenrisken
Skrevet

En velhengt ytrefilet er vanskelig å få tak i, men da koser jeg meg. Med peppersaus, karristekte sjampinjonger, rødbeter, potetmos med rå løk og litt hakket kapers.

men hvorfor potetmos? Smaker det ikke bedre med vanlig potet?

Karristekte sjampignoner; hvor mye karry bruker du? evt salt, pepper?

Gjest rossenrisken
Skrevet

De må inn og rydde. Det er ikke bare å slette når det er laget slik.

Mye arbeid å fjerne en slik tråd, da?

;)

Skrevet

En velhengt ytrefilet er vanskelig å få tak i, men da koser jeg meg. Med peppersaus, karristekte sjampinjonger, rødbeter, potetmos med rå løk og litt hakket kapers.

Dette er hjerterått! Hold opp!

*sikler mens hun krøller sammen matpakka etter de to skivene med servelat*

Gjest rossenrisken
Skrevet

De må inn og rydde. Det er ikke bare å slette når det er laget slik.

vet du, en stund trodde jeg du eller en av de andre guttene her var web..

Skrevet

men hvorfor potetmos? Smaker det ikke bedre med vanlig potet?

Karristekte sjampignoner; hvor mye karry bruker du? evt salt, pepper?

Potetmosen kan strykes over biffbiten når du spiser.

Ikke salt eller pepper på sjampinjongen. Vanlig med salt på biffen og kvernet pepper på mens den hviler. Ikke stek pepperet, det blir svidd, men kok det i sausen og kvern det på den fuktige overflaten av den nystekte biffen.

Skrevet

Mye arbeid å fjerne en slik tråd, da?

;)

Det vil jeg tro.

Skrevet

vet du, en stund trodde jeg du eller en av de andre guttene her var web..

Jeg er webmaster andre steder.

Gjest rossenrisken
Skrevet

Det vil jeg tro.

hva vil du tro?

Mistet sammenhengen, pga manglende tråd..

Skrevet

Dæven!

Håper fisen biter da!

Det verste er å sløye fisen.

Sløying av fis går helt greit...

Skal dra en svær jævel....

Gjest rossenrisken
Skrevet

Jeg er webmaster andre steder.

_Derfor_ all denne kunnskapen..

:)

Gjest rossenrisken
Skrevet

Potetmosen kan strykes over biffbiten når du spiser.

Ikke salt eller pepper på sjampinjongen. Vanlig med salt på biffen og kvernet pepper på mens den hviler. Ikke stek pepperet, det blir svidd, men kok det i sausen og kvern det på den fuktige overflaten av den nystekte biffen.

Takk for kokkeknep ang. biff. det skal jeg prøve.

*Nam*

Skrevet

*Hviske*: dette er en hemmelig tråd, som ikke vises i hovedtråden, men kun på 100 nyeste...

;)

Kult?

Det er forresten bl a et sanntidsproblem. Det er mange problemer med trådstruktur, derfor er mange debattsystemer ganske komplekse, trege og tunge.

Jeg gidder ikke befatte meg med slike. Så mye entusiasme har jeg ikke.

Skrevet

hva vil du tro?

Mistet sammenhengen, pga manglende tråd..

Noen kan sikkert bare sette inn en record med pekere (grøss).

Gjest rossenrisken
Skrevet

Det er forresten bl a et sanntidsproblem. Det er mange problemer med trådstruktur, derfor er mange debattsystemer ganske komplekse, trege og tunge.

Jeg gidder ikke befatte meg med slike. Så mye entusiasme har jeg ikke.

Så du er w.m. på et sted som ikke er så omfattende?

Er det en hyggelig jobb?

Eller er det slitsomt med alle troll, etc?

Skrevet

Takk for kokkeknep ang. biff. det skal jeg prøve.

*Nam*

Noen syns kokt nypotet er så innmari godt at de egentlig spiser poteter med biff :-)

Gjest rossenrisken
Skrevet

Noen kan sikkert bare sette inn en record med pekere (grøss).

sette inn en record med pekere...

Hva betyr det?

Skrevet

I dag skal jeg lage fisesuppe og fisegrateng.

Fjertesuppe også, kanskje?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...