Gjest theoline Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Hva kan jeg bake av de mon tro? Noen forslag? 0 Siter
MillaMy Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Lag en god carbonara til muddag i morgen! 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Tror du trenger litt mer enn bare egg for å bake noe! *LOL* 0 Siter
Gjest theoline Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1160690631' post='3337430] Tror du trenger litt mer enn bare egg for å bake noe! *LOL* Har faktisk det meste i skapet, mangler kun eggeviter.. Så hvor dumt formulert det var akkurat i det jeg sendte, men da var det forsent gitt! Ja ja, he-he.. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Har faktisk det meste i skapet, mangler kun eggeviter.. Så hvor dumt formulert det var akkurat i det jeg sendte, men da var det forsent gitt! Ja ja, he-he.. He he..Jeg er alltid med på en spøk. Mente ikke noe vondt med det jeg skrev 0 Siter
Gjest theoline Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1160691574' post='3337446] He he..Jeg er alltid med på en spøk. Mente ikke noe vondt med det jeg skrev Nå, tar meg ikke så veldig nær av det kjenner jeg, så det går nok bra! Sitter nå her med eggeplommene mine....hmm.. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Nå, tar meg ikke så veldig nær av det kjenner jeg, så det går nok bra! Sitter nå her med eggeplommene mine....hmm.. Skal du bake nå?? 0 Siter
Gemini Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 http://www.mat.no/kokeboka_sok.aspx - skriv inn eggeplommer i fritekst og "velg alle" i bakst-feltet. 0 Siter
Sofline Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Du kan lage de fleste kaker med eggeplommer. Bare ta litt fler enn det antall egg det står for å kompensere for hvittene. 0 Siter
Gjest theoline Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1160692227' post='3337460] Skal du bake nå?? Er du på styr? Skulle vært i seng for lenge siden! I morgen er det bakedag tenkte jeg, fått litt dilla på baking nå av alle ting! Mer fornuftig enn mye andre greier jeg bruker fritiden min på, godt er det ogå! 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Er du på styr? Skulle vært i seng for lenge siden! I morgen er det bakedag tenkte jeg, fått litt dilla på baking nå av alle ting! Mer fornuftig enn mye andre greier jeg bruker fritiden min på, godt er det ogå! He he..Begynte å lure. Jeg burde og vært i seng for lenge siden. Men vanskelig Baking er gørr. Kan jeg få smake heller? 0 Siter
Gjest theoline Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1160693721' post='3337479] He he..Begynte å lure. Jeg burde og vært i seng for lenge siden. Men vanskelig Baking er gørr. Kan jeg få smake heller? Ja, bevares, bare å komme det! 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. oktober 2006 Skrevet 12. oktober 2006 Ja, bevares, bare å komme det! Takk Så kan vi jo ha vors. i samme slengen! *Tar med vin* 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Du kan lage de fleste kaker med eggeplommer. Bare ta litt fler enn det antall egg det står for å kompensere for hvittene. Slurp dem i deg, alle 6, og bli stor og sterk, hehe;) Neida. Bær over med meg. Jeg er nok bare en liten smule overtrøtt, kanskje...? 0 Siter
Orio Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Is! 1 ss sukker og 1 dl H-melk pr plomme. Vaniljeessens + ev. smak. Visp plommer og sukker til eggedosis. Kok opp melken, bland den inn i eggedosisen. Ha blandingen tilbake i kjelen og rør hele tiden over svak varme, til den tykner. Ikke for lenge, da skiller den seg. (= vaniljesaus). Sett i fryseren, ca 1/2 time. Visp 1/2 boks kremfløte, bland det i den halvstive vaniljesausen. Bland samtidig i smakstilsetningen. Rør noen ganger mens den fryser, oftest i starten. Kjempegodt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.