Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Fikk plutselig lyst på det i dag:)

VAr på butikken og handlet. Ble så usikker på oppskriften, og kjøpe altså fløte... Men nå ser jeg at det er jo rømme som skal i....

Går det an å bruke fløte, eller blir det bare tull da?

*Tusle ut på butikken igjen...*?

Fortsetter under...

candyqueen_83
Skrevet

Det går nok fint an å bruke fløte. Den tykner jo den også.

Skrevet

Iflg. oppskriften jeg bruker, skal der fløte i biff stroganoff.

Hilsen

Skrevet

Iflg. oppskriften jeg bruker, skal der fløte i biff stroganoff.

Hilsen

Flott!:)

Skrevet

Det går nok fint an å bruke fløte. Den tykner jo den også.

Det var godt å høre...:)

Skrevet

Kan du legge oppskriften din ut her?

På forhånd takk

Annonse

Skrevet

Det går nok fint an å bruke fløte. Den tykner jo den også.

Jeg har alltid lurt på hvordan folk får sausen til å tykne ved å ha fløte i. Det skjer nemlig ikke her i gården.

Skrevet

Jeg har alltid lurt på hvordan folk får sausen til å tykne ved å ha fløte i. Det skjer nemlig ikke her i gården.

Fløten skal i når kjøttet begynner å koke og koke med hele tiden, så tykner sausen.(Ikke fosskoke)

Hilsen

Skrevet

Fløten skal i når kjøttet begynner å koke og koke med hele tiden, så tykner sausen.(Ikke fosskoke)

Hilsen

Har prøvd, fungerer ikke....

Skrevet

Har prøvd, fungerer ikke....

Da kan du jukse litt.

Når kjøtt og løk er brunet, så kommer du litt hvetemel oppi og rører rundt til det er fordelt i massen, før du heller på fløten.

God appetitt

candyqueen_83
Skrevet

Jeg har alltid lurt på hvordan folk får sausen til å tykne ved å ha fløte i. Det skjer nemlig ikke her i gården.

Hva slags fløte bruker du? Kremfløte og matfløte tykner,men ikke kaffefløte

Annonse

Skrevet

Det må være rømme eller sur fløte ellers så smaker det ikke skikkelig.

Skrevet

Hva slags fløte bruker du? Kremfløte og matfløte tykner,men ikke kaffefløte

Kremfløte...

Skrevet

Da kan du jukse litt.

Når kjøtt og løk er brunet, så kommer du litt hvetemel oppi og rører rundt til det er fordelt i massen, før du heller på fløten.

God appetitt

Det pleier jeg også å gjøre.. :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...