Dory Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Fikk plutselig lyst på det i dag:) VAr på butikken og handlet. Ble så usikker på oppskriften, og kjøpe altså fløte... Men nå ser jeg at det er jo rømme som skal i.... Går det an å bruke fløte, eller blir det bare tull da? *Tusle ut på butikken igjen...*? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Det går nok fint an å bruke fløte. Den tykner jo den også. 0 Siter
Gjest mrsv Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Iflg. oppskriften jeg bruker, skal der fløte i biff stroganoff. Hilsen 0 Siter
Dory Skrevet 13. oktober 2006 Forfatter Skrevet 13. oktober 2006 Iflg. oppskriften jeg bruker, skal der fløte i biff stroganoff. Hilsen Flott! 0 Siter
Dory Skrevet 13. oktober 2006 Forfatter Skrevet 13. oktober 2006 Det går nok fint an å bruke fløte. Den tykner jo den også. Det var godt å høre... 0 Siter
astridny Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Kan du legge oppskriften din ut her? På forhånd takk 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 se her f.eks. http://www.varden.no/matogdrikke/recipe.asp?recipe=311 0 Siter
Dory Skrevet 13. oktober 2006 Forfatter Skrevet 13. oktober 2006 Kan du legge oppskriften din ut her? På forhånd takk http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=8280&mnu1=&mnu2= 0 Siter
Sofline Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Det går nok fint an å bruke fløte. Den tykner jo den også. Jeg har alltid lurt på hvordan folk får sausen til å tykne ved å ha fløte i. Det skjer nemlig ikke her i gården. 0 Siter
Gjest mrsv Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Jeg har alltid lurt på hvordan folk får sausen til å tykne ved å ha fløte i. Det skjer nemlig ikke her i gården. Fløten skal i når kjøttet begynner å koke og koke med hele tiden, så tykner sausen.(Ikke fosskoke) Hilsen 0 Siter
Sofline Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Fløten skal i når kjøttet begynner å koke og koke med hele tiden, så tykner sausen.(Ikke fosskoke) Hilsen Har prøvd, fungerer ikke.... 0 Siter
Gjest mrsv Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Har prøvd, fungerer ikke.... Da kan du jukse litt. Når kjøtt og løk er brunet, så kommer du litt hvetemel oppi og rører rundt til det er fordelt i massen, før du heller på fløten. God appetitt 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Jeg har alltid lurt på hvordan folk får sausen til å tykne ved å ha fløte i. Det skjer nemlig ikke her i gården. Hva slags fløte bruker du? Kremfløte og matfløte tykner,men ikke kaffefløte 0 Siter
Dorthe Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Det må være rømme eller sur fløte ellers så smaker det ikke skikkelig. 0 Siter
Sofline Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Hva slags fløte bruker du? Kremfløte og matfløte tykner,men ikke kaffefløte Kremfløte... 0 Siter
Sofline Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Da kan du jukse litt. Når kjøtt og løk er brunet, så kommer du litt hvetemel oppi og rører rundt til det er fordelt i massen, før du heller på fløten. God appetitt Det pleier jeg også å gjøre.. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.