villee Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Jeg prøvde å lage carbonara igår med penne pasta.. Det gikk SKIKKELIG DÅRLIG!! Prøvde flere ganger også.. Først hadde jeg for mye fløte tror jeg for sausen stivnet aldri.. Så stivnet den for mye slik at det så ut som jeg hadde lagt eggerøre, bare uten gressløk.. Så da ga jeg opp.. Noen som kan hjelpe en stakkars, udugelig amatørkokk? 0 Siter
Babette Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Jeg foreslår en lettvint-utgave som jeg liker. (Jeg liker ikke hvit pastasaus egentlig). Kok pasta, gjerne fersk. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Så heller du i et sammenpisket egg og en dl matfløte. Sett det tilbake på plate på svak varme, sleng oppi en raus neve med smårettbacon som du har stekt i stekepanna og vend det hele så alt blir varmt. Ikke kok! Strø på litt pepper, gjerne kvernet. Egg og fløte skal liksom pakke seg rundt pastaen. Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter som du får kjøpt fra frysedisken, og som skal varmes i stekovnen. 0 Siter
puttelull Skrevet 13. oktober 2006 Skrevet 13. oktober 2006 Jeg foreslår en lettvint-utgave som jeg liker. (Jeg liker ikke hvit pastasaus egentlig). Kok pasta, gjerne fersk. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Så heller du i et sammenpisket egg og en dl matfløte. Sett det tilbake på plate på svak varme, sleng oppi en raus neve med smårettbacon som du har stekt i stekepanna og vend det hele så alt blir varmt. Ikke kok! Strø på litt pepper, gjerne kvernet. Egg og fløte skal liksom pakke seg rundt pastaen. Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter som du får kjøpt fra frysedisken, og som skal varmes i stekovnen. Nam!;-) Dette hørtes godt ut! Skal jammen lage det til nattmat i kveld... (Spiller Settlers med et vennepar, og drikker "litt" rødvin... Blir sikkert godt med nattmat mellom "slaga"!) 0 Siter
villee Skrevet 13. oktober 2006 Forfatter Skrevet 13. oktober 2006 Jeg foreslår en lettvint-utgave som jeg liker. (Jeg liker ikke hvit pastasaus egentlig). Kok pasta, gjerne fersk. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Så heller du i et sammenpisket egg og en dl matfløte. Sett det tilbake på plate på svak varme, sleng oppi en raus neve med smårettbacon som du har stekt i stekepanna og vend det hele så alt blir varmt. Ikke kok! Strø på litt pepper, gjerne kvernet. Egg og fløte skal liksom pakke seg rundt pastaen. Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter som du får kjøpt fra frysedisken, og som skal varmes i stekovnen. "Egg og fløte skal liksom pakke seg rundt pastaen." Hehe ja det var jo dette jeg prøvde på da.. Jeg kokte penne, helte av vannet og puttet det tilbake i kjelen. Helte sakte over 2 egg og 1 dl fløte, men det virker først som eggblandingen var for tynn.. Og andre gangen rant alt til bånn og ble "eggerøre". Flere gode råd og tips? 0 Siter
villee Skrevet 13. oktober 2006 Forfatter Skrevet 13. oktober 2006 Jeg foreslår en lettvint-utgave som jeg liker. (Jeg liker ikke hvit pastasaus egentlig). Kok pasta, gjerne fersk. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Så heller du i et sammenpisket egg og en dl matfløte. Sett det tilbake på plate på svak varme, sleng oppi en raus neve med smårettbacon som du har stekt i stekepanna og vend det hele så alt blir varmt. Ikke kok! Strø på litt pepper, gjerne kvernet. Egg og fløte skal liksom pakke seg rundt pastaen. Serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter som du får kjøpt fra frysedisken, og som skal varmes i stekovnen. "Egg og fløte skal liksom pakke seg rundt pastaen." Hehe ja, det var det jeg prøvde på Første gangen virket det som eggeblandingen var for tynn. Andre gangen samlet alt seg på bånn av kjelen og ble "eggerøre". Brukte 1 egg, 1 eggeplomme og 1 dl mat fløte. Noen flere gode råd og tips? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.