Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Noen som har en god oppskrift på blomkålsuppe? Jeg har et blomkålhode. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Jeg jukser og bruker en pakke blomkålsuppe. Så koker jeg blomkålet litt og har det oppi. Og her fant jeg en annen: http://www.kokk.no/kokkens_matoppskrifter/Blomkalsuppe.shtml 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Jeg jukser og bruker en pakke blomkålsuppe. Så koker jeg blomkålet litt og har det oppi. Og her fant jeg en annen: http://www.kokk.no/kokkens_matoppskrifter/Blomkalsuppe.shtml Jeg ville ikke jukse, sjø. Men den oppskriften så jo litt god ut. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Jeg ville ikke jukse, sjø. Men den oppskriften så jo litt god ut. Jeg laget det en gang selv fra bunnen, og da var det som hvit saus med eggeplommer i eller noe sånt. 0 Siter
Gyda Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Man kommer jo ikke utenom matprat.no når det gjelder oppskrifter, da - men denne ser kanskje litt "jobbig" ut. Samtidig virker den bare utrolig god! http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=12202&mnu1=&mnu2= 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Man kommer jo ikke utenom matprat.no når det gjelder oppskrifter, da - men denne ser kanskje litt "jobbig" ut. Samtidig virker den bare utrolig god! http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=12202&mnu1=&mnu2= Å herregud, den så litt pretensiøs ut for mine kokekunster i dag altså. 0 Siter
Gyda Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Å herregud, den så litt pretensiøs ut for mine kokekunster i dag altså. Enig. Du får spare den til et gourmetmåltid neste år eller året etter der. ;-) 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Enig. Du får spare den til et gourmetmåltid neste år eller året etter der. ;-) Ja, vi får se... 0 Siter
Lucretia Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=11121891 ikke prøvd denne men den så god ut 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 http://www.artoftaste.no/servlet/region?name=V2_SEKSJON_MAT_SOK_VIS&item=11121891 ikke prøvd denne men den så god ut Hm, ja, men jeg har ikke purre. 0 Siter
GoodTimes Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Bryt blomkålen i små buketter, kok i så mye vann at det står over bukettene, til blomkålen er helt mør. Ta den ut, og hell kraften over i ei mugge eller noe. I den nå tomme kjelen har du en klatt smør (som en stor spiseskje) og to små spiseskjeer hvetemel. Rør rundt til blankt og jevnt, la koke litt. Spe med kraften, helst ha en buljongterning oppi også. Legg tilbake blomkålbukettene og la koke opp på svak varme. Knekk et egg, hell av hviten og bruk plommen. Visp altså bare plommen ned i suppa. Etter det må ikke suppa koke, da får du lange eggetråder! 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Bryt blomkålen i små buketter, kok i så mye vann at det står over bukettene, til blomkålen er helt mør. Ta den ut, og hell kraften over i ei mugge eller noe. I den nå tomme kjelen har du en klatt smør (som en stor spiseskje) og to små spiseskjeer hvetemel. Rør rundt til blankt og jevnt, la koke litt. Spe med kraften, helst ha en buljongterning oppi også. Legg tilbake blomkålbukettene og la koke opp på svak varme. Knekk et egg, hell av hviten og bruk plommen. Visp altså bare plommen ned i suppa. Etter det må ikke suppa koke, da får du lange eggetråder! Takk for oppskriften! Skal det ikke være melk i? 0 Siter
GoodTimes Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Takk for oppskriften! Skal det ikke være melk i? Jo! Glemte det. Smak det til, litt etter litt oppi. Skal smake mest kraft, ikke mest melk! 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Jo! Glemte det. Smak det til, litt etter litt oppi. Skal smake mest kraft, ikke mest melk! Ok! Tusen takk, får prøve denne. 0 Siter
tiliti Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Samme som GoodTimes' bare uten egg, med løk. Løk er viktig. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Samme som GoodTimes' bare uten egg, med løk. Løk er viktig. Ok, jeg har en halv løk til overs. 0 Siter
Frøken Pryd Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Nå fikk jeg lyst på blomkålsuppe gitt....hmmm... Kanskje jeg skal lage meg det senere i dag... Suppe er jo bra når man er forkjøla og småsyk. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Nå fikk jeg lyst på blomkålsuppe gitt....hmmm... Kanskje jeg skal lage meg det senere i dag... Suppe er jo bra når man er forkjøla og småsyk. Ja, blomkålsuppe er så godt. 0 Siter
Frøken Pryd Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Ja, blomkålsuppe er så godt. Det er jo det... nam....Jeg har alltid brukt posesuppe da - kanskje jeg skal prøve meg med orntli' hjemmelaget.... 0 Siter
McLoud Skrevet 14. oktober 2006 Skrevet 14. oktober 2006 Ja, blomkålsuppe er så godt. og jeg lager verdens beste 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.