Gjest The one and only Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 noen som har en oppskrift på dette? fikk så utrolig lyst på dette til kvelds 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Femma Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 http://matmons.net/visoppskrift.asp?meny=1&id=330 http://www.google.com/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rls=GGGL,GGGL:2006-18,GGGL:no&q=oppskrift+%2B+sveler 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eljo Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Disse er kjempegode: Det du trenger er: 2 egg 50g sukker 3dl kulturmjølk 4dl hvetemjøl 1 ts natron og litt salt 2 egg vispes med sukker og ha så i kulturmjølka. 4 dl hvetemjøl saman med natron og salt siktes i blandingen og røres sammen. La det hele svelle i 20 min og hell røra på en plastflaske. Stekes på en takke over bålet og smakar best med litt rømme og moltesyltetøy. Hvis du syns det blir litt mye å gå ut og tenne bål nå så smaker de godt stekt innendørs også, selv uten å helle røra på plastflaske! Og gode med brunost er de også. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
birdie Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 2 egg 1 dl sukker 3 dl surmelk 4 dl hvetemel 1 ts natron litt salt Visp egg og sukker sammen. Tilsett melk og mel blandet med natron og salt. Visp til en glatt røre. La røren svelle i ca 30 minutter. Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek de lys brune på begge sider. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
birdie Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 2 egg 1 dl sukker 3 dl surmelk 4 dl hvetemel 1 ts natron litt salt Visp egg og sukker sammen. Tilsett melk og mel blandet med natron og salt. Visp til en glatt røre. La røren svelle i ca 30 minutter. Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek de lys brune på begge sider. Heh, fant "den originale MRF-svela" også: http://tinyurl.com/y3tmhw 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mij Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Heh, fant "den originale MRF-svela" også: http://tinyurl.com/y3tmhw Og hvor mye er "1,5 MRF-kopp sukker" mon tro? Souvernirkopper? :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
birdie Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Og hvor mye er "1,5 MRF-kopp sukker" mon tro? Souvernirkopper? :-) Hehe, den så jeg ikke! Ja, de selger slike kopper, så det er det nok. Står det ikke på koppenes salgsside hvor mye de rommer, da? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eljo Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Hehe, den så jeg ikke! Ja, de selger slike kopper, så det er det nok. Står det ikke på koppenes salgsside hvor mye de rommer, da? Nå begynner The one and only å få det litt travelt her hvis dette skulle være dagens kveldskos. Først må'n bestille kopp, så få tak i kulturmjølk, før røra skal svelle en halvtime, og _så_ kan de stekes ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 http://www.matnyttig.no/oppskrifter/12sveleoppskrifter.html 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest The one and only Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Disse er kjempegode: Det du trenger er: 2 egg 50g sukker 3dl kulturmjølk 4dl hvetemjøl 1 ts natron og litt salt 2 egg vispes med sukker og ha så i kulturmjølka. 4 dl hvetemjøl saman med natron og salt siktes i blandingen og røres sammen. La det hele svelle i 20 min og hell røra på en plastflaske. Stekes på en takke over bålet og smakar best med litt rømme og moltesyltetøy. Hvis du syns det blir litt mye å gå ut og tenne bål nå så smaker de godt stekt innendørs også, selv uten å helle røra på plastflaske! Og gode med brunost er de også. takker:) ska sette i gang med en gang. det høljer ned ute så det får bli innendørs 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest The one and only Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 2 egg 1 dl sukker 3 dl surmelk 4 dl hvetemel 1 ts natron litt salt Visp egg og sukker sammen. Tilsett melk og mel blandet med natron og salt. Visp til en glatt røre. La røren svelle i ca 30 minutter. Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek de lys brune på begge sider. im on it! dette ska smake! takker for svar;) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest The one and only Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 http://matmons.net/visoppskrift.asp?meny=1&id=330 http://www.google.com/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rls=GGGL,GGGL:2006-18,GGGL:no&q=oppskrift+%2B+sveler takker for svar;) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest The one and only Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 http://www.matnyttig.no/oppskrifter/12sveleoppskrifter.html takker for svar! er godt i gang no;) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eljo Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 takker:) ska sette i gang med en gang. det høljer ned ute så det får bli innendørs mmm, lager du noen ekstra og sender over til meg også når du først er i gang? :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Femma Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 takker for svar;) Håper de smaker. ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mij Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 Nå begynner The one and only å få det litt travelt her hvis dette skulle være dagens kveldskos. Først må'n bestille kopp, så få tak i kulturmjølk, før røra skal svelle en halvtime, og _så_ kan de stekes ;-) He-he :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest The one and only Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 mmm, lager du noen ekstra og sender over til meg også når du først er i gang? :-) de var helt rå!! de smakte med andre ord helt utmerket! fikk hele 15stk ut av røren og alle ble borte på minuter! jaja..fikk no kastet 4 stk i meg;) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eljo Skrevet 16. november 2006 Del Skrevet 16. november 2006 de var helt rå!! de smakte med andre ord helt utmerket! fikk hele 15stk ut av røren og alle ble borte på minuter! jaja..fikk no kastet 4 stk i meg;) Hehe, det var bra de smakte! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.