villee Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 Noen som har en god oppskrift hvor vaflene blir litt tykke? Gjerne med rømme eller er det creme fraiche man bruker? 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 Sist jeg lagde vafler hadde jeg i 3 egg (store), 1 ts salt, 2-3 ss sukker. ca. 2 dl lettmelk, ca. 2 dl rismelk med vaniljesmak og ca. 2 dl vann og så mel til ganske tykk røre - de ble knallgode og tykke! Ungene påsto at de aldri har smakt så gode vafler. ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 Glemte at jeg hev oppi en neve med lettkokte havegryn også. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.