Gjest på jakt etter godt grovbrød Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg forsøker å legge over til grovere brød, men så er jeg usikker på hvilken brødtype som er grovest. Jeg tåler ikke særlig mye rugmel da får jeg så mye luft i magen , at det blir et problem i seg selv Så hva slags grovbrød spiser dere? hva er grovt og samtidig velsmakende? 0 Siter
Mista nikket Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Her spises det kun 5-kornbrød. 0 Siter
Gjest på jakt etter godt grovbrød Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Her spises det kun 5-kornbrød. smaker det godt? eller er det mest sunt;) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Havrebrød fra Coop? Tror jeg. Er ingen hele korn og sånn, men har grovhetsprosent 100, masse fiber,lite fett osv. Det er veldig godt og holder seg ferskt lenge syns jeg. 0 Siter
Gyda Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, for jeg spiser ikke brød. ) 0 Siter
Gemini Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Bakers Havrebrød er min favoritt. Det er grovt, men ser ikke så tungt og grovt ut. Prøv det! :-) 0 Siter
Speak Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Dr. Lindberg-brødet synes jeg er best. Men jeg lurer på om det er mange forskjellige bakere som baker det. Kjøper mitt i Kiwi. Det på Rema er ikke like godt. 0 Siter
idg Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Hjemmebakt grovbrød med hvetekli, egen oppskrift med sammalt hvete og sammalt rug i tillegg til kli. 0 Siter
flisa Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg syns alt kjøpabrød er grusomt - og ikke gidder jeg bake heller -så det blir ikke noe brød på meg - men de andre spiser Kabelsatan-brød 0 Siter
birdie Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg spiser mest tysk rugbrød, det mørke, tunge du vet. I den grad jeg spiser annet brød er det f.eks. Pågen Leva eller energibrødet fra samme produsent. Mistenker at jeg har hvetemelsintoleranse, og prøver å holde meg til rug i mest mulig grad. 0 Siter
flisa Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg spiser mest tysk rugbrød, det mørke, tunge du vet. I den grad jeg spiser annet brød er det f.eks. Pågen Leva eller energibrødet fra samme produsent. Mistenker at jeg har hvetemelsintoleranse, og prøver å holde meg til rug i mest mulig grad. Jeg tror jeg lider av sånn hvetemelsintoleranse jeg også. . Men jeg liker jo rundstykker altfor godt da.... *promp* 0 Siter
birdie Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg tror jeg lider av sånn hvetemelsintoleranse jeg også. . Men jeg liker jo rundstykker altfor godt da.... *promp* Min svakhet er søt gjærbakst (kanelsnurrer, sukk...) og loff. Dobbeltsukk. Men det er ikke noe artig med oppblåst og doven kropp og utilpasshet, så det er vel like greit å bite tenna sammen (bokstavelig talt). 0 Siter
Mista nikket Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 smaker det godt? eller er det mest sunt;) Tror det er begge deler. Det er ikke et "fabrikkbakt" brød, men et "nesten lokalt" bakeri som lager det. 0 Siter
Caloni Makaroni Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, for jeg spiser ikke brød. ) ...så derfor måtte du svare..? *fnise* 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Baker brød av de ferdigpakkene til Møllerens. Jeg bruker Dansk Rugbrød, også har jeg litt ekstra solsikkekjerner i. Et mørkt, grovt og kompakt brød. 0 Siter
flisa Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Baker brød av de ferdigpakkene til Møllerens. Jeg bruker Dansk Rugbrød, også har jeg litt ekstra solsikkekjerner i. Et mørkt, grovt og kompakt brød. SÅnn gjør venninnne min også - - det er et godt brød . hender jeg tar frokostn hos henne før jobb ) 0 Siter
Gyda Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 ...så derfor måtte du svare..? *fnise* Sorry. Bare et teit innfall ... :-) 0 Siter
Gjest mij Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Baker brød av de ferdigpakkene til Møllerens. Jeg bruker Dansk Rugbrød, også har jeg litt ekstra solsikkekjerner i. Et mørkt, grovt og kompakt brød. Blir det fort tørt? 0 Siter
Gjest mij Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Aller best liker jeg mellomgrovt speltbrød fra Baker Hansen. Yammi. Ulempen er at det blir relativt fort tørt, og dte tåler dårlig å fryses - da ramler skorpen av- Men ferskt - mmmm!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.